BAŞKAN ŞAHİN’DEN CLK VE ASAT’A TEŞEKKÜR

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, davetleri üzerine son iki meclis toplantılarına katılan CLK Akdeniz ve ASAT Genel Müdürlerine sundukları taleplerin bir kısmının gerçekleştiğini diğer taleplerin de da olumlu yönde devam ettiğini açıkladı.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN CLK VE ASAT’A TEŞEKKÜR

 ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, davetleri üzerine son iki meclis toplantılarına katılan CLK Akdeniz ve ASAT Genel Müdürlerine sundukları taleplerin bir kısmının gerçekleştiğini diğer taleplerin de da olumlu yönde devam ettiğini açıkladı. Şahin bu çalışma ile sadece ticaret erbabına yönelik değil Alanya halkının sorunlarını dile getirdiklerini hatırlatarak,”Biz Antalya ve Alanya Belediyesi, Valimiz, Kaymakamımız, bölgemiz milletvekilleri ve sayın bakanlarımızla koordineli çalışıyoruz. Amacımız hizmetin şehrimize gelmesi” dedi.

banner111
Konuya ilişkin olarak bugün gerçekleşen basın toplantısında konuşan ALTSO Başkanı, “Oda meclisimize konuk olan CLK Genel Müdürleri Murat Yiğit ve Halit Bakal ile ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay’a, Alanya’nın genel sorunlarıyla ilgili taleplerini iletmiştik. Yaptığımız talepler olumlu karşılandı, sorunlarımız çözülmeye başladı. ALTSO Meclisimize gelerek bizi dinleyen Genel Müdürlerimize çok teşekkür ederim” dedi.

“ALANYA KALESİ AYDINLANDI”

ALTSO Meclisi’nde genel müdürlerle Alanya’nın genel sorunlarını ve iş dünyasının taleplerini konuştuklarını ifade eden Başkan Şahin, “CLK’dan müdürlerimizin konuk olduğu toplantımızda meclis üyemiz Kerim Yılmaz arkadaşımızın, Alanya Kalesi’nin aydınlatmasıyla ilgili bir talebi olmuştu. Bu talep yerine getirildi ve Alanya Kalesi aydınlatıldı. Alanya Kalesi’nde zaten bakım-onarım çalışmaları belediyemiz tarafından yapılıyordu, CLK tarafından da diğer eksikler giderildi ve kalemiz güzel bir aydınlatmaya kavuştu. Yani yaptığımız talepler sonuç vermeye başladı” dedi.
Elektrik kesintilerinden kaynaklanan zararların aboneye geri ödenmesi ve refüj aydınlatmalarının yapılması hususunda da taleplerde bulunduklarını belirten Başkan Şahin, “Gerekli taleplerde bulunduk. Genel müdürlerimiz gerekli çalışmaları yapacaklar” dedi.

“SÖZ ALDIK”

Başkan Şahin, “Kaçak elektrik bedelinin tüm abonelere ödetilmesi konusu vardı onu da düzelttiklerini bizzat genel müdürümüz söyledi. Enerji gelene kadar kaybolan enerji konusunda gerekli çalışmaları yapacakları hususunda da genel müdürlerimizden söz aldık. Elektrikle ilgili bir de indirim kampanyaları konusunda da üyelerimizin ve iş adamlarımızın yeteri kadar bilgilendirilmesini kendilerinden talep ettik. İndirimle ilgili çok az talep olmuş, bizzat biz de bu konuda açıklamalar yaparak üyelerimizin indirimli elektrik almalarını sağlayacağız. Zaten biliyorsunuz biz zaten CLK ile indirimli elektrik protokolü yapmıştık, bunun da takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

SİVRİSİNEREK SORUNU ORTADAN KALKACAK”

ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay’ın katıldığı meclis toplantısında da Alanya’nın genel sorunlarıyla ilgili taleplerde bulunduklarını aktaran Başkan Şahin, “Sivrisinekle mücadele de ASAT Genel Müdürümüzden talepte bulunduk. Biliyorsunuz tüm Alanya’mız bu konuda büyük sıkıntı çekti. Ama genel müdürümüzden sözü aldık önümüzdeki sene sivrisinekle ilgili bir sorun yaşamayacağız. Bunun yanında arıtma tesislerimizin yeterli seviyeye gelmesi ya da gerekiyorsa yeni arıtma tesislerinin yapılması hususunda kendilerinden talepte bulunduk. Genel müdürümüz ASAT’ın ilçemize toplamda 116 Milyon TL yatırım yapacağını bize bildirdi. Bunun da takipçisi olacağız” dedi.
Başkan Şahin, “ASAT Genel Müdürümüz Faruk Karaçay’dan ayrıca, Demirtaş Mahallesi’ne kanalizasyon sistemi kurulması, Obagöl Mahallesi’nde içme suyu sorunlarının giderilmesi, logarların temizlik ve bakımı, Konaklı Mahallesi içme suyu hattının ve arıtma tesisinin iyileştirilmesi, Avsallar ve Mahmutlar Mahallesi içme suyu iyileştirmesi, bürokratik işlemlerin azatılması hususunda taleplerde bulunduk” diye konuştu.

TÜREL İLE GÖRÜŞECEĞİZ”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’le önümüzdeki günlerde bir toplantı gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Şahin, bu toplantıda Alanya adına önemli konuların masaya yatırılacağını vurguladı. Başkan Şahin, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, her türlü sorunumuzla yakından ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, rica ettik ve genel müdürümüz ile daire başkanlarımızı meclis toplantımıza gönderdi” dedi.
Başkan Şahin ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı başta olmak üzere her kurumla koordineli çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 16:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83