ENGELLİLER İÇİN EKİP KURULDU

Alanya Belediyesi, yeni yapılacak olan kaldırım ve caddeleri, engelli ve yaşlı bireylerin kullanımına uygun hale getirmek için 3 kişilik ekip kurdu. 3 kişilik ekip, engellilere özel rampa ve hissedilebilir yüzey gibi konularda hizmet veriyor.

ENGELLİLER İÇİN EKİP KURULDU

 Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, engelliler ile ilgili devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Yüksel, Kadıpaşa Mahallesi, Stad Caddesinde Halkbank ve Anadolu Hastanesi çevresinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Müdürü Esra Yemez ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

banner111
Engelsiz Park ve Yaşam Merkezinin bünyesinde oluşturulan 3 kişilik ekip ilçe genelinde belediyenin tespitleri ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

YÜKSEL: ENGELLİLERİMİZ VE YAŞLILARIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Herkes İçin Alanya projesi kapsamında engellilerle ilgili çalışmalara devam edildiğini belirterek, oluşturulan  ekibin vatandaşların taleplerini yerine getirmek için sürekli saha çalışması yaptıklarını söyledi. Başkan yardımcısı Yüksel şunları söyledi:

“Alanya Belediyesi şehrin her alanda ulaşılabilir olması için oluşturduğumuz ekiple şehrin ulaşılabilirlik problemlerini giderirken rampa, hissedilebilir yüzey yapımına da devam etmekteyiz.. Bunun yanında yeni yapılacak olan kaldırım ve cadde çalışmalarında engelli ve yaşlı bireyler düşünerek uygulamalar yapıyoruz. Şu ana kadar, İskele bölgesi, Kipa kavşağı, Hacet caddesi, Anadolu hastanesi Stad Caddesinde çalışmalarımız tamamlandı." 

ENGELLİLER İÇİN HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ”

Alanya Belediyesi olarak engellilere her alanda kolaylık sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Yüksel, “3 Aralık Dünya Engelliler Gününe yaklaştığımız şu günlerde, gerek Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde verdiğimiz uzman desteği gerekse sahada yaptığımız ulaşılabilirlik çalışmaları Alanya’yı Engelsiz Kent olma yolunda hızlı adımlarla taşımaktadır. Bizler hem kendi tespitlerimizle hem de engelli bireylerden gelen uyarılarla çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 17:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83