CLK'DAN BEDAVA UÇAK BİLETİ

CLK Akdeniz Elektrik, Elektrik Satış Sözleşmesi imzalayan abonelerine uçak bileti hediye ediyor.

CLK'DAN BEDAVA UÇAK BİLETİ
CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş, Elektrik Satış Sözleşmesi imzalayan abonelerine uçak bileti hediye ediyor. Antalya, Isparta ve Burdur bölgelerindeki 1.7 milyonu aşan abonesine kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak için sürekli yeni uygulamalar ve kampanyalar yapan CLK Akdeniz Elektrik, sunduğu kampanya ve fırsatlarla kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Firma bu defa düzenlediği yeni kampanya ile abonelerine bedava uçak bileti hediye ediyor.


“CLK Uçuruyor” kampanyası kapsamında, aylık 200 TL ile 499 TL arasında elektrik faturası ödeyen ya da yıllık toplam elektrik tüketimi 6500 kWh üzeri olan aboneler, 12 aylık Elektrik Satış Sözleşmesi imzalamaları koşuluyla Sun Express’in seçili iç hat tarifeli uçuşlarına bedava gidiş bileti almaya hak kazanıyor. Aylık 500 TL ve üzeri fatura ödeyen ya da yıllık elektrik tüketimi toplam 15000 kWh üzeri olan aboneler ise gidiş-dönüş uçak bileti alma hakkı elde ediyor.


1 Eylül 2015 - 15 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerli olacak, kampanyadan faydalanmak isteyen abonelerin, CLK Akdeniz Müşteri Hizmet Merkezi MÜHİM’lere müracaat ederek 12 aylık İndirimli Elektrik Sözleşmesi imzalamaları yeterli. Kampanya katılım koşulları ve ayrıntılı bilgiye “CLK Akdeniz Elektrik internet sitesi, sosyal medya hesapları ve www.clkucuruyor.com adresinden ulaşılabilecektir.




Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 09:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83