Durusoy'dan yeni kabine yorumu

Durusoy'dan yeni kabine yorumu

Cumhurbaşkanlığı kabinesinde yapılan yeni değişikliği değerlendiren MÜSİAD Alanya Şube Başkan Mustafa Durusoy, “Türkiye Yüzyılında Ticaret Bakanı olarak görev üstlenen MÜSİAD 3.dönem başkanımız Ömer Bolat’ın ülkemizin ticari hacminin gelişimine katkı sağlayacağına inanıyor. Kendisine yeni görevinde başarılar dilleri. Dışişleri Bakanı olarak başarı ile sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun kabinede yer almamasına şehrimiz adını üzüldük ancak kendisine bir başka alanda aktif görev üstleneceğini umuyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından değerlendirme yapan MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, yeni kabinede MÜSİAD 3.dönem Genel başkanı Prof.Dr.Ömer Bolat’ın Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak, Milli teknoloji hamlesi vizyonunun emektarlarından Mehmet Fatih Kacır’ın ise sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak yer almasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bolat’ın MÜSİAD’ta genel sekreterlik, genel başkan yardımcılığı ve genel başkanlık görevlerinde bulunarak geçmişten bu yana ülkemizin kalkınması için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen girişken çalışkan idealist bir yapıya sahip. Halen MÜSİAD için halen mesai harcayan donanımlı, kıymetli ve mütevazi bir kişiliktir hayırlara vesile olsun inşallah muvaffakiyetler diliyorum. Türkiye Vizyonuna yakışır işler başaracağına yürekten inanıyorum kendisine muvaffakiyetler diliyorum” dedi. 

banner111


Antalya Milletvekili olarak görev yapacak olan Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeni kabinede görev almamasından Alanya adına üzüldüğünü ifade eden Durusoy, kendisine sayın Cumhurbaşkanımız tarafından muhakkak aktif bir görev verileceğini umut ediyorum” temennisinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83