ESNAFA YARDIM KOMİSYONU KURDULAR

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Çınar, kötü giden turizm sezonundan etkilenen esnafın sorunlarını giderebilmek ve yardımcı olmak adına Esnafa yardım komisyonu kurdu.

ESNAFA YARDIM KOMİSYONU KURDULAR

 2016 turizm sezonunun başlamasıyla yaşanan turizmde ki kriz sebebiyle sektörden olumsuz yönde etkilenen Alanya esnafına yardımcı olabilmek için Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, araştırmalar yaparak ‘Esnafa yardım komisyonu’ kurdu. Erhan Çınar ve yönetimi, öncelikle esnafı gezerek sıkıntılarını dinledi ve çözüm önerilerini bir araya getirdi. Daha sonra bu çalışmaları ilgili makamlara anlatmak amacı ile Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

banner111
‘ESNAFI RAHATLATICI ÇÖZÜMLER BULMALISINIZ’

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odasını Başkanı Nuri Demir ile esnafın durumları hakkında sohbet ederek, esnafı  rahatlatmak adına yapılabilecek olan çözümler değerlendirildi. Çınar, ” Büyük bir bölümünün turizmle geçimini sağladığı Alanya’mızda esnaf zor durumda. Dükkan kiralarını dahi ödeyemez hale gelmiş. Bağ- kur gibi önemli taksitlerini yatıramıyorlar, bu nedenle esnaf odasından , esnafımız için rahatlatıcı çözümler bulmanızı rica ediyoruz” dedi. Çınar'ın önerilerini dinceleyeceğini söyleyen ALESO Başkanı Demir, "Esnafın sıkıntılarını bizlerde çok iyi biliyoruz ve esnafımız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 18:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83