İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAYRAM HARÇLIĞI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı,Kurban Bayramı dolayısıyla nakdi yardım yapılması ile ilgili bir basın bildirisi yayınladı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAYRAM HARÇLIĞI
Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere Kurban Bayramı dolayısıyla nakdi yardım yapılması ile ilgili bir basın bildirisi yayınladı.

Alanya Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle engelli, kimsesiz, dul ve yetim kişiler ile hanenin geçimini sağlamakta yükümlü ancak hastalık ya da engellilik nedeniyle çalışamaz durumda olan 3294 Sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 1088 aileye nakdi yardım yapılacaktır.

İlçemizde bulunan 102 mahallede yapılan hane ziyaretleri sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere hane başı 200 TL ile 350 TL arasında değişen nakdi yardım miktarları olmak üzere toplam 242.700,00 TL bayram yardımı dağıtılacaktır.

Vatandaşlarımız Kurban Bayramı yardımlarını 16 Eylül 2015 Çarşamba gününden itibaren Ziraat Bankası Alanya Şubesindeki kendi hesaplarından çekebileceklerdir.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 10:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83