ALANYA'NIN GURURU OLDULAR

3-6 Eylül Mersinde yapılan vücut geliştirme ve fitness Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmesine Alanya’yı temsilen katılan sporcularımız ve antrenörlerimiz Alanya GHSİM Müdürü Erdal Tamrak’ı ziyaret ettiler.

ALANYA'NIN GURURU OLDULAR
Başarılarından dolayı sporcu ve antrenörleri tebrik eden Tamrak,  “Vücut geliştirme ve fitness spor dalı çok zor ve sabırla yapılan bir spor, diğer spor dallarında olduğu gibi bu spor dalında da Gençlik ve Spor Bakanlığı taşra temsilcisi olarak her türlü desteği vermekteyiz, vereceğiz. Bu spor dalının gelişmesi için spor kulüpleri antrenör ve sporcularımızla birlikte çalışmaları ara vermeden devam edeceğiz. Emeği geçen antrenör, sporcu ve idarecilerimizi kutluyoruz. Dünya şampiyonasına katılacak sporcularımıza başarılar dileriz” dedi.
Antrenör, milli sporcu Ali Yüksekkaya’nın çalıştırdığı Antalya Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mansur Bebekoğlu büyükler kategorisi 95 kg da Türkiye 3’cüsü oldu.

İbrahim Doğan vücut geliştirme dalında (masterlar) 50 -59 yas arası açık sıklette Türkiye 2. oldu. Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak elde etti. Diğer sporcumuz Selahattin Karakuş aynı kategoride Alanya’yı en iyi şekilde temsil etti. Her iki vücut geliştirici sporcumuz Alanya Arena Spor Kulübü lisanslı sporcuları olup Avsallar’da çalışmalarını yürütüyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 10:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83