ALANYA ŞAMPİYONLUĞA DOYACAK

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken katıldığı televizyon programında bu sezon bütün branşlarda şampiyonluk hedeflediklerini açıkladı.

ALANYA ŞAMPİYONLUĞA DOYACAK
Alanya Televizyonu ATV'de Basın Tribünü programı'nda bu hafta Alanya Belediyespor konuşuldu. Ercan Yıldırım'ın hazırlayıp sunduğu programa bu hafta, Haydar Durusoy yorumcu, Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ile Kestelspor Teknik Sorumlusu Mehmet Akdülger konuk olarak katıldı. Beleidyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, canlı yayında iddialı açıklamalarda bulundu. Alanya Belediyespor'un 10 farklı branşta faailyet gösterdiğini ifade eden Erken, yeni sezonda bütün branşlarda şampiyonluk hedeflediklerini belirtti. Erken, ""Biz bu yıl Basketbol'da ligin tecrübeli oyuncularını transfer ettik. İyi bir ekip oluşturduk. hedefimiz ligi üst sıralarda biritip playoff oynamak. Playoff'ta da iddialı olmak istiyoruz. hedefimiz ve çalışmalalrımız bu yönde" dedi. Antalya Super Amatör Küme'de mücadele eden Alanya Belediyesi Kestelspor ile şampiyonluk hedeflediklerini de söyleyen Erken, "15 yeni transfer yaptık. Super Kumede rakipleimiz bizi favori gösteriyor. lig öncesi oynadığımız hazırlık maçlarında da gördük. Sezonun ilk maçında da Manavgat Beleidyespor'u 3-0 mağlup ettik. Kestelspor 2015 - 2016 sezonunda önce playoff ardından Bölgesel Amatör Lige yükselecek. Biz buna inanıyoruz. Oyuncularımıza ve hocamıza güveniyorum. maçlarımıza sporseverleri bekliyoruz" diye konuştu.  

Kestelspor Teknik Sorumlusu Mehmet Akdülger ise, "İyi bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Takım olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Bazı oyuncularımızın lisansı ligin ilk maçına yetişmedi ancak onların lisansı çıktığında çok daha güçlü bir ekip olacağız. Ekibimizi oluştururken sadece Süper Amatör Kümeyi değil. BAL liginde mücadele edebilecek takımın da alt yapısını oluşturduk" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83