KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2015 Yılı Olağan Genel Kurulu 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 10:30’da gerçekleştirildi. ALTSO Başkanı Mehmet şahin toplantıda kısa sürede alınan başarılı neticeleri kooparatif üyeleri ile paylaştı.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yaptıkları her çalışmada güçlerini kendilerine güvenen ve teveccüh gösteren üyelerden aldıklarını vurguladı.

banner111
KISA ZAMANDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Akın Tabaklar’ın Divan Başkanlığı’nı, Hüseyin Alataş’ın Katip Üyeliği yürüttüğü genel kurulda söz alan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’da yaşanan hızlı gelişim sürecinde imalatçı firmaların şehrin içerisinde sıkışıp kaldığını söyledi. Başkan Şahin, “İmalatçı firmalar şehir merkezinde sıkışıp kalınca, sektörün sağlıklı bir büyüme yaşamasının önündeki en büyük engel olarak karşımıza çıktı. Bununla beraber imalatçı firmaların şehir içinde varlıklarını sürdürmesi çevresel sorunları da beraberinde getirmiştir” dedi.


ŞAHİN: “ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK”

Projenin uzun zamandır konuşulduğunu ama bir türlü ilerleme kaydedilmediğine dikkat çeken Başkan Şahin, “Onlarca yıl öncesinde konuşulmaya başlanan ama bir türlü hiçbir ilerleme kaydedilemeyen sanayi sitesi konusunda göreve geldiğimiz 2013 Haziran ayından beri çok önemli adımlar attık. 2013 Eylül ayında kurduğumuz kooperatifimiz bünyesinde Güzelbağ Mahallesi’nde bulunan 36 parselde 286 dönüm hazine arazisine talip olduk” dedi.


ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Şahin, “Bilindiği gibi projemiz 9 Mayıs 2016’da Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile onandı. Ben bu planın oy birliği ile onanmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel olmak üzere, AK Parti’li, CHP’li ve MHP’li tüm meclis üyelerine, Şehir Plancısı ve Meclis Üyesi Erkan Demirci’ye, Kooparatif Yöneticileri Mahmut Köse, Ahmet Paşaoğlu ve Ali Kamburoğlu’na teşekkür ederim” dedi.
Toplantıda söz alan üyeler de yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Kooparatif Yönetimine teşekkür ettiler.

Başkan Şahin’in konuşmasının ardından gündem maddelerine geçilirken, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporları, Denetim Kurulu Faaliyet Raporları genel kurulda, oy birliğiyle kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 12:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83