TAKSİCİLERE ÖTV MÜJDESİ

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, ticari araçlarını değiştirmek isteyenlere ÖTV müjdesi geldiğini söyledi.

TAKSİCİLERE ÖTV MÜJDESİ

 Geçtiğimiz günlerde açıklanan Esnaf paketi kapsamında ticari araç sahipleri araçlarını yenilemek istediklerinde bu yılın sonuna kadar yeni araç alımlarında ÖTV ödemeyeceği ile ilgili açıklamalar özelikle taksici esnafımızın arasında büyük bir sevinçle karşılandı.

banner111
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Alanya Şoförler Odası Başkanı D.Ali Akkaya "Ticari araç alımlarından yıl sonuna kadar ÖTV’nin kaldırılması esnafımız arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Yıllardır bu konu da bir düzenleme yapılmasını istemekteydik. Uygulama özellikle taksici esnafımızı  oldukça mutlu etti. 
Geçtiğimiz günlerde sayın Başbakanımızın esnaf paketi ile ilgili açıklamaları özelikle taksici esnafımız arasında büyük bir sevinçle karşılanırken; oldukça zor şartlarda çalışan kamyoncu esnafımız içinde geçerli olan ÖTV siz araç alımı ile ilgili düzenleme kamyoncu esnafımızın da araçlarını değiştirerek daha iyi araçlarla faaliyetlerine devam etmelerine olanak tanımaktadır. 
Bu vesile ile temsilcisi olduğum esnaf kesimi adına bugüne kadar yapılmış en önemli gelişme olan ÖTV indirimi ile ilgili; tüm esnafım adına hükümetimize teşekkür ediyorum. Öte yandan gerek taksici gerek kamyoncu esnafı olsun ulaşım sektöründe faaliyet gösteren tüm ticari araçların en temel gideri olan akaryakıtta da bir düzenleme yapılmasını temenni ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2016, 12:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83