'28 Mayıs'ta büyük zafere hazırız'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Akdam Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. 

'28 Mayıs'ta büyük zafere hazırız'

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Mahalle Buluşmaları kapsamında Akdam Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Buluşmaya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Toklu kendilerini yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür etti. “Sizdeki bu inanç, bu sevgi, bu birlik ve beraberlik, bu kardeşlik olduğu müddetçe bu kutlu yürüyüşün önünde kimse duramaz. Biz sevgiyle, aşkla bu meydanları doldurmaya devam ediyoruz.” dedi.

banner111

Alanya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığına değinen Toklu, “Hamdolsun Alanya’mız reisine, liderine, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır. Şehrimizin her mahallesinde, her sokağında heyecanımız daha da artıyor, coşkumuz yükseliyor. Bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan kıymetli halkımıza teşekkür ediyoruz.

28 Mayıs’ta büyük zafere hazırız. İnşaallah AK hizmetlerimizle, eserlerimizle Türkiye Yüzyılı’na en yüksek katkıyı AK Kadrolar yapacaktır. Durmak yok, doğru adımlarla yola devam.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83