Aday adayı tanıtımında konuştu: Alanya’dan iki isim listeye girecek!

CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda Alanya’dan Antalya Milletvekili aday adayı olan isimler, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Alanya’dan iki milletvekili adayının Antalya listesine gireceği yönünden duyumlar aldıklarını aktaran İlçe Başkanı Karadağ, hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Aday adayı tanıtımında konuştu: Alanya’dan iki isim listeye girecek!

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda aday adayı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. CHP Antalya Milletvekili aday adayı olarak 109 partili başvuru yaptı. Bu aday adaylarının 9’unun bulunduğu Alanya’da tanıtım toplantısına 6 aday adayı katıldı. Aday adayları Nurhan Özcan, Ali Hancı, Mustafa Kemal Kahya, Ali Takavut, Durdane Ergişi ve Ömer Zavlak partililere tek tek tanıtıldı. 
ÜÇ ADAY ADAYI KATILAMADI 
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, aday adaylarından Murat Özçelik’in kayınvalidesinin tedavisi süreci dolayısıyla katılamadığını diğer aday adaylarından Şengül Yeşildal ve Müge Gezginci Ünsal için ise “Telefonları herhalde çok meşgul oldukları için aramızda yoklar ama sizlere de çok selamları var” dedi. 
“KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”
Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Karadağ, zorlu bir süreç içinde olduklarını belirterek TBMM’de Alanya’nın temsil edilmesini canı gönülden istediğini vurguladı. Genel merkezin takdiri ile listenin şekilleneceğini ifade eden Karadağ, “Biz bütün aday adayı arkadaşlarımızla hep beraber en önemli konumuz olan Cumhurbaşkanı olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'daki Atatürk'ün köşküne çıkartmak olacak” diye konuştu. 
“SEÇİLMESELERDE PARTİNİN EMRİNDE ÇALIŞACAKLAR”
Aday adayı isimlerle yıllardır birlikte çalıştıklarını ve hepsine eşit mesafede olduğunu söyleyen Karadağ, “Sıralamada inşallah Alanya'mızdan iki arkadaşımız seçilebilir yerde görev aldığı zaman inanın ki artık Antalya ve Alanya'da CHP’nin bayrağını dikmememiz için hiçbir sebep kalmıyor. Zorlu bir sürece girdik. Hep beraber kenetlendik. Bütün aday adaylarımız seçilseler de seçilmeselerde her zaman partimizin emrinde çalışmaya devam edeceklerini defalarca söylediler. Canı gönülden hepsine bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.
Karadağ, Alanya’dan iki milletvekili adayının Antalya listesine gireceği yönünden duyumlar aldıklarını aktararak toplantıya katılan aday adaylarını tek tek tanıttı.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83