AFSAK’ta görev dağılımı tamam

5 Mart’ta genel kurula giden Alanya Fotoğraf Sanatı Kulübü Derneği’nde (AFSAK) görev dağılımı yapıldı. Görev dağılımıyla mevcut başkan İlhami Yetkin tekrar dernek başkanlığına seçildi.

AFSAK’ta görev dağılımı tamam

AFSAK’ın 5 Mart tarihinde dernek binasında genel kurulu düzenlenmişti. Genel kurulun ardından yapılan toplantıda yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirildi. AFSAK Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kuruluşumuzun 14’üncü yılında, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu üyesi AFSAK tüzüğü gereği, 2 yılda bir yapma zorunluluğu olan olağan genel kurul toplantısının 9’uncusunu, 5 Mart 2022 cumartesi günü gerçekleştirdi. Üyelerin büyük çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşen genel kurulda divan heyeti yönetiminde toplantı gündemine uyularak, sunulan önergeler de dahil olmak üzere genel kurul tamamlandı. Genel kurul toplantı sonucuna göre, yapılan oylamada yeni dönem yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, denetleme kurulu asil ve yedek üyeleri ile delegelerimizin de asil ve yedek üyeleri seçildi. Genel kurul sonrası yapılan ilk toplantıda ise yeni yönetim kurulu görev dağılımı aşağıdaki gibi gerçekleştirildi.
YENİ DÖNEM YÖNETİM KURULU
Yönetim Kurulu Başkanı : İlhami Yetkin
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı : Murat Dikmen
Sekreter       : Necmiye Güneylioğlu Günata
Sayman        : Mehmet Fakıoğlu
Üye              : Gökhan Aydoğan
Üye              : M. Özgür Gündeşlioğlu
Üye              : Ö. Hakan Pınar
Kuruluşundan bugüne katkı ve değer katan bütün üye ve fotoğraf dostlarımıza önceki dönem tüm kurullarda görev alan arkadaşlarımıza teşekkür eder yeni seçilen kurul üyelerine başarılar dileriz.”

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83