AGC'den ziyaret turu

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu iade-i ziyaretlerine devam etti. Kent Konseyi ile başlayan ziyaretler, Alanya Mobilyacılar Odası ile sona erdi.

AGC'den ziyaret turu
KENT KONSEYİ’NDE PROJELER KONUŞULDU

AGC Yönetimi, Kent Konseyi  Başkanı  Nurhan Özcan ve yürütme kurulu üyeleri  tarafından karşılandı. Kent Konseyi çalışma ofisindeki  ziyaret  Alanya’nın yöresel lezzetlerinden oluşan kahvaltıyla gerçekleşti. 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen kutlama etkinliği hakkında bilgi veren Nurhan Özcan, gazetecileri ve tüm Alanyalıları etkinliklere davet etti. Kent Konseyi’nin ipek koza ve su kabağı projesi ile ilgili de görüş alış verişinde bulunuldu.   AGC Başkanı Gaye Coşkun  ‘Kurumsal olarak da varlık gösterdiğimiz Kent Konseyi’nin her türlü çalışmasına destek vermeye devam ederiz’ dedi.

banner111

KAPALI  PAZAR İSTEĞİ  SÜRÜYOR

AGC Yönetiminin bir diğer ziyareti Alanya Pazarcılar Odası’nda oldu. Başkan Hasan Yiğit, üyeleri için en önemli konunun kapalı Pazar olduğunu, Manavgat’a kadar çok sayıda bulunan kapalı Pazar yerinin Alanya’da bir tane bulunduğunu söyledi.  Yiğit, Cuma Pazarı'nda yapılacak kapalı pazar projesini büyük bir heyecanla bekledikleri ifade etti. Yiğit, Alanya medyasından sektörü adına gördüğü ilgiye teşekkür etti.

BAKKALLAR TURUNCU MARKET BEKLİYOR

AGC yönetiminin bir başka ziyareti ise Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası’na gerçekleşti.  Gazeteciler,  Başkan  Veliddin Yenialp  ve yönetimince karşılandı.  Samimi bir ortamda geçen  ziyarette Yenialp, gazetecilerin sorusu üzere turuncu market uygulaması hakkında bilgi verdi. Yenialp, 2 markette yapılan uygulamanın artırılmasını istediklerini ancak geçmiş dönemlerde yaşanan ortaklı şirket sorunu nedeniyle esnafın çekingen davrandığını söyledi. AGC Başkanı Coşkun’a Alanya yöresel ürünlerinden hazırlanan bir hediye paketi verdi.

ŞOFÖRLERE 28 MADDELİK ANAYASA HAZIRLANDI

Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış da AGC Bakanı ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çalış, sezonla ilişkin çalışmaları hakkında bilgi verirken, oda yönetimi ve durak başkanlarının ortak iradesi ile 28 maddeden oluşan anayasa niteliğinde yaptırımlar belirlemek, sezonda bunun uygulanacağını söyledi.

SANAYİ TAŞINMAYI BEKLİYOR

Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş ve Alanya Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş da cemiyet yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Taş, gazetecilerin  sorusu  üzerine  yeni sanayi sitesi ile ilgili bilgi verdi. Hüseyin  Alataş  ise kendisini ziyaret eden AGC Yönetimini çiçekle karşıladı. Alataş, Başkan Gaye Coşkun’a çiçek buketi taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 17:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83