AK Parti hemşeri derneklerine geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Hataylılar, Kahramanmaraşlılar ve Adıyamanlılar Derneklerini ziyaret ederek depremde hayatını kaybedenler için taziye ziyaretinde bulunup geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

AK Parti hemşeri derneklerine geçmiş olsun ziyareti

 
 
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından devlet-millet el ele vererek yaralar sarılmaya devam ediyor. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremden etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş illerinin Alanya’da bulunan hemşehri derneklerini ziyaret ederek taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. İlk olarak Hataylılar Derneği ziyareti gerçekleştiren AK Parti heyeti, Dernek Başkanı ve yönetimine geçmiş olsun temennisinde bulundu. Bu ziyaretin ardından Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ve Adıyamanlılar Derneği ziyaretleri gerçekleştirerek taziye ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

banner111


 
Ülkede yaşanan ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremin acılarını paylaştıklarını, yaraları hep birlikte sarmak için çalıştıklarını belirten Başkan Toklu;
 
“Vatanımız ve milletimiz tüm zamanların en büyük felaketini yaşadı. İlk günden itibaren devletimiz, kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız insanüstü bir gayretle çalışma yürüttüler.
 
AK Parti Alanya ailesi olarak, bugün İlçemizde bulunan hemşehri derneklerimizden Hataylılar Derneği, Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ve Adıyamanlılar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanlarımıza ve yönetimlerine taziye ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Acımızın büyüklüğünün farkındayız. Hepimiz daha etkin ve verimli olmak için çalışmak, çözümün ortağı olmak zorundayız. Milletimizin bu yönde sergilediği sabır ve seferberlik birliğimizin beraberliğimiz en güzel yanıdır. Böyle bir milletin ferdi olmaktan gurur ve şeref duyuyoruz. Devletimiz bugüne kadar yaşadığı tüm felaketlerde halkımızın hep yanında olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecektir. Milletimiz ile birlik ve beraberlik içinde tüm yaralarımızı saracak güce ve inanca sahibiz.
 
Bir kez daha depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83