AK Parti heyetinden Alanya’da hemşehri derneklerine ziyaret

AK Parti heyeti Alanya’da hemşehri derneklerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Alanya İlçe Başkanı Toklu, "İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Köse, Sayın Kemal Çelik ve Sayın İbrahim Aydın ile birlikte Alanya’mızda ki hemşehri derneklerimize ziyaretlerde bulunduk." dedi.

AK Parti heyetinden Alanya’da hemşehri derneklerine ziyaret

banner111

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri, MKYK Üyesi Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve beraberinde ki heyet; Alanya Hataylılar Derneği, Kahramanmaraşlılar Derneği, Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği ve Alanya Ziraat Odası’nı ziyaret ederek dernek ve oda üyeleri ile bir araya geldiler. Ziyarette şehrin farklı kültür ve değerlerle bir masa etrafında oturup aynı hisleri taşıdıklarını aktaran Başkan Toklu, “İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Köse, Sayın Kemal Çelik ve Sayın İbrahim Aydın ile birlikte Alanya’mızda ki hemşehri derneklerimize ziyaretlerde bulunduk. Baktığımızda ülkemizin zenginliklerinin harmanlandığı yerin Alanya olduğunu görebiliyoruz. Bu sebeptendir ki şehrimizde her daim kardeşlik, birlik ve beraberlik olmuştur. Yöresel kültürlerinden kopmadan içinde bulundukları şehir hayatına katkı sağlayan, yardımlaşma ve dayanışma içinde çalışmalarını yürüten hemşehri derneklerimiz Alanya’mıza sayısız katkı sağlamaktadırlar. 
Tekrardan Hataylılar Derneği Bakanı Abdullah Alkan’a, Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Orhan Maraşlıoğlu’na ve Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği Başkanı Seyithan Aladağ’a misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83