AK Parti Kadın Kolları Antalya'da buluşuyor

AK Parti Kadın Kolları Antalya'da buluşuyor

AK Parti tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 21 yıldır kadınlar hayatın her alanında daha fazla yer alsın diye çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz.

Bu amaçla “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” sloganıyla 81 ilde “Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali” programları gerçekleştirdik.

banner111

Bir iş fikri olan ve yaşamak için olduğu kadar yaşatmak için de emek veren girişimci kadınların devlet desteklerinden haberdar olmalarına aracı olduk.

Aynı zamanda her ilde devlet desteklerinden faydalanarak girişimci olmuş ve işini çok daha ileriye taşıyarak alanında birçok başarıya imza atmış Türkiye’nin üreten kadınlarıyla hayalleri olan kadınları bir araya getirerek “Sen de Başarabilirsin.” dedik.

81 ilde gerçekleştirdiğimiz “Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali” programımızın büyük buluşmasını 19 Aralık 2022’de İstanbul’da “Kadın Emeği Zirvesi” ile Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle taçlandırdık.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle daha önce Eskişehir ve Gaziantep’te gerçekleştirdiğimiz “Bilimde, sanatta, sporda, üretimde, kültürde, siyasette kadın" konulu il buluşmalarımızın üçüncüsü için şimdi Antalya’dayız.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kadını dışlayan bir toplum gücünün ve potansiyelinin yarısından vazgeçmiştir.” sözünden ilham alarak 7 Ocak 2023 Cumartesi günü Antalya Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi’nde kadın buluşmamızı gerçekleştiriyoruz.

Programımızın gerçekleştiği mekân, 5 Ocak 1956’da Cumhurbaşkanı Celal Bayar ve Başbakan Adnan Menderes tarafından temelleri atılan dokuma fabrikası. Fakat  ne yazık ki fabrika, Merhum Adnan Menderes’in şehit edilmesinden 13 gün sonra 1 Ekim 1961’de üretime başlamış. Zaman içinde farklı kullanımları olan alan, 2015 yılında Kepez Belediyesi’nin çalışmalarıyla Antalyalılara kazandırılmıştır. 238 dönümlük park, yeşil alanları, müzeleri, kütüphaneleri, bilim ve sanat merkezleri, modern sanat galerisiyle tam bir cazibe merkezi halini almıştır.

Programımızda Antalya’nın yetiştirdiği Antalya’ya ve ülkemize değer katan; bilimde, iş hayatında, sanatta, sporda kısacası hayatın her alanında üreten ve ürettiğine değer katan kadınların ilham veren yolculuklarını dinleyerek katılımcılarla tecrübelerini paylaşmalarına aracı olacağız. 

İnanıyoruz ki Türkiye Yüzyılı’nda kadınlar; sürdürülebilirliğin, kalkınmanın, üretimin, huzurun ve şefkatin eli olacak. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83