Ak Parti yayla turuna çıkıyor

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, yayla ziyaretlerine başlayacaklarını belirterek, “Yaylalardaki vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz.” dedi.

Ak Parti yayla turuna çıkıyor
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı İl Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı ve İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

BAŞKAN YÜCEL’E GÖKBEL TEŞEKKÜRÜ

İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen toplantı sonrası Başkan Mustafa Toklu bir takım açıklamalarda bulundu. Toklu ilk olarak hafta sonu gerçekleştirilen Gökbel Güreşleri hakkında konuştu ve emeği geçen isimlere teşekkür etti. Toklu Gökbel Güreşleri ile ilgili, “Öncelikle geçtiğimiz günlerde hafta sonu yapılan Gökbel Güreşleri’ne katılımdan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 15. Düzenlenen bu güzel organizasyonu yapan başta Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel olmak üzere, tüm belediye personeline, güvenlikçisinden organizatörlerine kadar; temizlikçisinden çaycısına kadar herkese teşekkür ediyoruz. Her yıl daha da ivme kazanan Gökbel Güreşleri Türkiye’de de adını duyurmuş durumda. Kalabalığın ve katılımın da yüksek seviyede olması, vatandaşların organizasyona rağbet göstermesi bizleri de mutlu etti. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu organizasyonun kalitesi ve marka değeri katlanarak artmaya devam eder.” dedi.

“YAYLA ZİYARETLERİNE BAŞLIYORUZ”

Geçtiğimiz yıl Alanya Yayla Ziyaretleri programı düzenleyerek Alanya’nın yaylalarında yaşayan vatandaşlarla buluşan Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı aynı programın bu yıl ikincisini gerçekleştirecek. Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Toklu, “Teşkilatımızda önümüzdeki hafta yaptığımız yayla ziyaretlerini değerlendirdik. Bildiğiniz üzere geçen yıl yaptığımız ve dört bölümle sonlandırdığımız yayla ziyaretlerinin ikincisini Gökbel Güreşlerinin ardından hem doğuda hem batıda teşkilatımızla birlikte düzenleyeceğiz. Önce batı mahallelerimizin yaylalarını ardından da doğu mahallelerimizin yaylalarını gezip oradaki vatandaşlarla bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Biliyorsunuz Alanya’da bir yayla kültürü vardır ve yıllardır sürmektedir. Atalarımızın gelen bir anlayış ve yaşam tarzıdır.” diye konuştu.

COŞKUN KARADAĞ’A YANIT VERDİ: GEÇEN YIL KATILMIŞTINIZ

Geçtiğimiz hafta AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü etkinliklerine katılmayan CHP ve İYİ Parti İlçe Teşkilatlarını eleştirmişti. İlçe Başkanlarının programa katılmasını eleştiren Toklu’ya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ yanıt vererek “FETÖ’nün siyasi ayağı ortaya çıkmadan katılmacağız.” Demişti. Gazetecilerin bu sözleri hatırlatması üzerine Başkan Toklu, “CHP bildiğiniz üzere bu programlara katılmıştı ama bu yıl hem CHP hem İYİ Parti İlçe Başkanları bu programlara gördüğüm kadarıyla katılmadı. Bu bir mazeret değildir. Zaten bununla ilgili çalışmalar yapıldı ve bundan sonraki çalışmalar da yapılıyor. Biz orada vatanın, milletin, bayrağın, ezanın yanında olduğumuzu vatandaşlarımızla nasıl ki 15 Temmuz’da sahada FETÖ’ye karşı birlikte olduysak yıl dönümünde de tüm siyasi partilerin alanda vatandaşlarımızla birlikte bu günü anmasını beklerdik. Olmadığı içinde biz bu üzüntümüzü dile getirdik. “ açıklamasında bulundu. Başkan Toklu ayrıca Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’in bugün ve yarın Alanya’ya gelerek bir dizi programa katılacağını ve bazı görüşmeler gerçekleştireceğini söyledi.



Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 16:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83