Akdağ Kulübü Genel Kurul Yaptı

Akdağ Yönetim Kurulu geçtiğimiz Cumartesi günü ikinci  Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Sık yurtdışı ziyaretlerinden dolayı adaylığını koymayan Handan Aydemir, Genel Kurul kararı ile Başkanlığı Ahmet Sönmez'e devretti.

Akdağ Kulübü Genel Kurul Yaptı

Yeni Başkan Ahmet Sönmez Türkiye'nin birçok ilinde Akdağ olmasına ve Alanya isminin daha çok ön plana çıkarmanın önemine vurgu yaparak Genel Kurul üyelerinin onayı ile Kulübün isminden 'Akdağ'ı çıkararak kulübün adını Alanya Kayak İhtisas ve Spor Kulübü olarak değiştirdi.

banner111

Yeni Başkan Ahmet Sönmez Alanya da yapılacak kayak tesisi için gerekli tüm resmi işlemlerinin sona geldiğini, tesisin ihale sürecini yakından takip edeceğini ve kayak tesisi ile birlikte Yüksek İrtifa Ve Antrenman Merkezi olarak ta projelendirilmesi için gerekli görüşmeleri yapmaya devam edeceğinin sözünü verdi. Yükseklik Antrenmanı Sahasının, Alanya kış turizmine en az kayak tesisi kadar katkıda bulunacağını söyledi. Kayak tatilinin 1-3 gün ile sınırlı olmasına karşın Yükselti Antrenmanın en az 10 gün yapılması gerektiğini, bununda Alanya yaz ve kış turizmini hareketlendireceğini vurguladı. Yükselti antrenmanlarının aerobik dayanıklılığı artırmasından dolayı tüm spor branşları için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Sönmez Akdağ'da yapılacak Yüksek İrtifa Ve Antrenman Merkezinin yükseklik bakımından dünyada diğer örneklerinden çok daha özel bir konuma sahip olduğunu vurguladı.

Başkan Ahmet Sönmez en kısa sürede yeni yönetim listesini basına ileteceğinin sözünü verirken, önceki Başkan Handan Aydemir Ahmet Sönmez'in spor bilimcisi olmasından dolayı yeni yönetim ile birlikte kulübün yeni bir boyut kazanacağına inandığını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83