Akkaya: "Aynı ruhla hizmet etmek için çalışmalara başlıyoruz"

Bir dönem aranın ardından aday olduğu Alanya Şoförler Odası seçimini kazanan Ali Akkaya, taraftarının havai fişekli kutlama yapmasına müdahale etti. Taşkınlık istemediğini ifade eden Akkaya, “2005’teki ruhla size hizmet etmek için bugünden itibaren çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Akkaya: "Aynı ruhla hizmet etmek için çalışmalara başlıyoruz"

Alanya Şoförler Nakliyeciler Otomobilciler Esnaf Odası’nın 26’ncı Olağan Genel Kurulu sonuçlandı. Genel kurulda bir dönem ara verdikten sonra tekrar aday olan Ali Akkaya, 852 oy alarak başkan seçildi. Recep Çalış ise 763 oy aldı. Seçimin ardından Akkaya,  havai fişek  atan  ve konvoy yapmak isteyen destekçilerini engelledi.

“BUGÜN BİR TAŞKINLIK İSTEMİYORUZ”

banner111

Seçimin ardından konuşan Akkaya, “Onlar da bizim arkadaşımız. Onlar da bizim meslektaşımız. Sonuçta bu demokratik bir yarıştı. Sizlerin teveccühü ile gülen taraf biz olduk. 2005’teki ruhla size hizmet etmek için bugünden itibaren çalışmalara başlıyoruz. Şimdi hepimiz usulca evlerimize dağılıyoruz. Birkaç gün sonra yine beraber yemek yiyelim. Bunu kutlamış oluruz. Bugün herhangi bir taşkınlık, ya da konvoy istemiyoruz. İyi ki varsınız. Allah herkesten razı olsun” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83