AKSAV Otizm Politikalarını Görüşmek İçin Masada…

AKSAV Otizm Politikalarını Görüşmek İçin Masada…

Siber güvenlikte insan kaynağının güçlü temsilcilerden oluşturulmasına yönelik Otizm Programının geliştirilmesi için AKSAV (Alaaddin Keykubat Siber Akademi Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kerem ÜNSAL ve heyeti ile birlikte Savunma Sanayii Başkanlığı (ANKARA) da II. faz görüşmelere başladı. Görüşmelerin çok verimli geçtiğini söyleyen ÜNSAL, Vakfın Stratejik Ortaklarını genişleteceğini ve Alanya’nın büyük bir ciddiyetle projeyi takip ettiğini sözlerine ekledi. 

  

Yeni bir Dünyanın kurulduğunun altını çizen ÜNSAL, hatalardan ders alınması gerektiğini aksi halde Alanya ve Türkiye’nin bu alandaki rakiplerine karşı çok şey kaybeden bir güç ve sınıfta kalan bir odak olacağına vurgu yaptı.

Alanya’nın sadece Deniz, Kum, Güneş Üçgeni ile adından bahsedilmesi; bizlere yeni alanların üssü olarak şehrimizi görmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Alanya’da Dörtgen bir Alan oluşturmanın Zamanı geldi. Bizler Siber Güvenlik çalışmaları ile adından söz ettiren bir dünyada Alanya’yı Merkez noktada hayal ederken, birileri bu sürece katkı koyulmasını hazmedemez ve bizleri çıktığımız yolda inanan kişilerle görmekten rahatsız olur ise bu durumu bazı muhataplar dikkate alacaktır.

Savunma Sanayii Başkanlığı ile Alanya’nın Savunma Sektöründe’ de adından bahsediliyor. Bu hususta büyüklerimiz Alanya’ya gereken özveriyi gösterecektir.   

Akademik Dünya’da bu konuda kat edilen mesafe bizleri müteessir etmektedir. Alanya’nın Dünyayı çok anlayan ve iki gözü açık şekilde yüksek görüye sahip olacağına dair inancım tamdır.

banner111

Önümüzde Emin bir yol var İlk Durakta inmeden bulunduğumuz yere kadar geldik ortak aklı rehber kabul ederek; doğru zaman yer faktörleri ile birlikte daha fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Gelenekler Devam ederken Yanlış Alışkanlıkların yıkılma zamanının gelecek olması umudumuzu da güçlendiriyor. Bizler rekabeti tatlı bir üslup kullanarak yapıcı bir biçimde gelişime karşı safta yer alanlara dair mücadelemizi sürdüreceğiz İfadelerini kullandı.

İlerleyen tarihte Otizm potansiyelinin bazı çalışmalarla fark edileceğini belirten Ünsal, bu çalışmaların ilgililerin desteği ile yapılacağını kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83