Akseki Belediye Başkanı Özkan’dan Başkan Yücel’e ziyaret

Alanya Belediyesi’nin karla mücadele de büyük destekler verdiği Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akseki Belediye Başkanı Özkan’dan Başkan Yücel’e ziyaret

Geçtiğimiz aylarda yoğun kar yağışı nedeniyle zor günler geçiren Akseki’nin yardımına komşusu Alanya Belediyesi koşmuştu. Akseki’de kapanan yolları açmak ve mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için yapılan kar çalışmalarına Alanya Belediye Başkan Adem Murat Yücel’in talimatı ile araç ve personel ile destek verilmişti. Ayrıca geçtiğimiz yıl yaşanan büyük yangın felaketinde de Alanya Belediyesi, Akseki’ye araç ve personel katkısı sağlamış, yangın sonrası yaraların sarılmasına katkı sağlamıştı. Akseki’de çok önemli işler başaran Alanya Belediyesi ekipleri vatandaşların takdirini kazanmıştı.

banner111

BAŞKAN ÖZKAN’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan beraberinde Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Özdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdoğan ile birlikte Alanya’ya gelerek, Başkan Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Alanya Belediyesi’nin zor günlerde vermiş olduğu desteğin çok önemli olduğunun altını çizen Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek Akseki’mizde yoğun kar yağışında belediyemizin yapmış olduğu çalışmalara vermiş olduğu destekten ve her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, “İyi günde de kötü günde de komşu belediyelerimizin yanındayız, tüm imkanlarımızla yardım etmeye hazırız. Akseki Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Özkan’a bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83