Alanya Belediyesi'nden anlamlı farkındalık projesi

‘Çöpünü Çöpe At Alanya’ya Değer Kat’ sloganı ile yolan çıkan Alanya Belediyesi, daha temiz bir Alanya için farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı proje kapsamında sürücülere özel hazırlanan hediyeler dağıtıldı ve yerlere çöp atmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Alanya Belediyesi'nden anlamlı farkındalık projesi

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü sürücülerin duyarlılığını arttırmak ve çevre bilincini aşılamak adına yaptığı farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Alanya’daki tüm okullarda eğitim-öğretim sezonu boyunca eğitim veren ekipler, sürücülere de uyarıda bulunarak yeni bir projeye daha imza attılar.

banner111

Projeyi eğlenceli bir hale getiren Alanya Belediyesi, daha dikkat çekmesi için palyaço kostümleri ile araç sürücülerine tohuma dönüşen doğa dostu kurşun kalem, anahtarlık ve araç kokusu hediye etti. Araçlardan yere çöp atılmaması konusunda uyarıların bulunduğu bir afiş hazırlayan ekipler, Alanya’da pek çok kavşakta on binlerce araç sürücüsüne uyarıda bulunarak vatandaşların bilinçlenmesine katkı sağladılar. Araçlardan yere atılan; izmarit, pet şişe, içecek kutusu, peçete gibi pek çok çöpün yollarda oluşturduğu kirliliği azaltmak için başlatılan proje vatandaşlardan da tam not aldı.

BAŞKAN YÜCEL; TÜM ALANYA HALKINI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel projeye destek vererek, “Daha temiz bir Alanya ve sürdürülebilir çevre konularında yaptığımız çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Araçlardan yollarımıza atılan çöpler, hem çok büyük çevre kirliliğine neden oluyor hem de trafik kazalarına sebep olabiliyor. Bu konuda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ettik. Gerçekten anlamlı ve güzel bir proje oldu. Ben bir kez daha tüm Alanya halkını çevre konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83