Alanya Belediyesi'nin iftar sofrası ve Ramazan şenliği Mahmutlar'da

Alanya Belediyesi Doğu Alanya’da yaşayan vatandaşlar için 26 Nisan’da Mahmutlar Mahallesi’nde iftar sofrası kuracak ve Ramazan Şenliği düzenleyecek. 28 Nisan’da ise iftar sofrası Konaklı Mahallesi’nde Batı Alanya halkı ile buluşacak.

Alanya Belediyesi'nin iftar sofrası ve Ramazan şenliği Mahmutlar'da

Alanya Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu iftar sofrası ve Ramazan Şenliği 26 Nisan Salı günü Mahmutlar Mahallesi’ne geliyor. Alanya’nın doğusunda yaşayan vatandaşların da faydalanması için yapılacak olan iftar sofrası Mahmutlar AVM Önünde (Cumartesi Pazarı) kurulacak. 28 Nisan Perşembe günü ise iftar sofrası bu kez Alanya’nın batısındaki vatandaşlar için Konaklı Saat Kulesi yanında kurulacak.

banner111

İFTAR SONRASI RAMAZAN ŞENLİĞİ YAPILACAK

Kurulacak olan iftar sofrasının ardından ise Ramazan Şenlikleri Mahmutlar Halkı ile buluşacak. 7’den 70’e herkese hitap eden şenliklerde jonglör gösterisi, tahta bacak gösterisi, Ateşbaz gösterisinin yanı sıra Alanya’nın sevilen sesi Cüneyt Güzel sahne alacak. Ramazan coşkusunun muhteşem gösteriler ve Cüneyt Güzel’in şarkıları ile yaşanacağı şenlik saat 21.00’de başlayacak.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Mahmutlar İftar Sofrası ve Ramazan Şenliği ile Konaklı İftar Sofrası’na tüm vatandaşları davet eden Başkan Yücel, “Tüm vatandaşlarımızı Mahmutlar Mahalle’mizde ve ardından Konaklı Mahalle’mizde kuracağımız iftar sofralarımıza ve şenliklerimize davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik ruhuyla yapacağımız etkinliklerimize katılımlarınız bekliyoruz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83