Alanya'da imparator açıldı

Alanya'da siyasetten ticarete birçok alanda etkili olan isimlerden Ali Büyükdemirel Aydoğan AŞ'de uzun yıllardır yaptığı yöneticiliğin ardından kendisine ait iş yerini açtı. 'İmparator' ismini verdiği merkezi Alanya’da yer alan ve İstanbul’da da ofisi bulunan gayrimenkul danışmanlığı ve pazarlama firması dualarla açıldı.

Alanya'da imparator açıldı

Alanya’da turizm sektörüne uzun yıllardır farklı kurumlarda hizmet veren ve birçok siyasetçinin de yetişmesinde emeği olan Ali Büyükdemirel, kendi işini kurdu. İnşat sektörünün hız kazanması ile birlikte dış kaynak pazarlardan artan talep başta olmak üzere iç pazara yönelik hizmet edecek ‘İmparator’ Avrupa, Rusya, Ortadoğu, Asya ve İran başta olmak üzere farklı pazarlara hizmet verecek.

“HELAL KAZANÇ DİLİYORUM”

Yurtiçi ve yurt dışından açılış törenine katılım gösteren Büyükdemirel, İstanbul ve Alanya ofisi ile sektöre hizmet vereceklerini söyledi. İlkeli, dürüst ve emin adımlarla ticaret politikası izleyeceklerinin sözünü veren Büyükdemirel, “İmparator ailesine ve Alanya’ya hayırlı, bereketli ve helal kazanç diliyorum” ifadesi kullandı. Büyükdemirel, bugünlere gelmesinde ki katkısından dolayı Kerim Aydoğan, ofisi dizayn eden mimarlar, partnerleri ve ismi belirleyen Yusuf Güzel’e de ayrıca teşekkür etti. 
 

“BİZE SİYASETİ GÖSTERDİ KENDİSİ TİCARETE YÖNELDİ”

banner111

Ali Büyükdemirel’in Doğrul Yol Partisi Alanya gençlik kolları başkanı olduğu dönemde kendisine destek verip güvendiğini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “30 yıl önce siyaset bayrağını elime verdi kendisi daha sonra ticarete yöneldi. Alanya sürekli değişiyor gelişiyor. Dünya’nın 130 ülkesinden yerleşik yabancı var, nüfusumuzun yüzde 10’unu oluşturuyorlar. Her zaman göç alıyoruz, Alanya dünyanın en huzurlu ve keyifli şehri olduğunu göğsümüzü kabartarak söylüyoruz. Bizlere vizyon gösterebilecek bir işletme açtığı için sayın Büyükdemirel’e teşekkür ederim” dedi.
İmparator'un Mahmutlar’ da ki merkez ofisinin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP 23'ncü Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Deva Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan,  iyi partili yöneticiler, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sri Lanka Antalya Fahri Konsolosu Ali Kamburoğlu, MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, ALTSO Başkan Adayları Eray Erdem, Bilal Gömeç ve Tunahan Toksöz ile iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri, emlak, inşaat sektörü temsilcileri ile yerleşik yabancılar katıldı. Müftü İhsan İlhan’ın yaptığı duanın ardından kurdele kesilerek ofis resmen açıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83