Alanya'da muhasebeciler başkanını seçti

ALSMO’nun bugün düzenlenen yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kıvrak oldu. Başkan Yardımcısı Tevfik Atar, Oda Sekreteri Ümit Demir, Oda Saymanı Tevfik Atar, Yönetim Kurulu Üyesi Emine Genç, Yönetim Kurulu Üyesi Tunahan Oral olarak belirlendiler.

Alanya'da muhasebeciler başkanını seçti

Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (ALSMO) yeni başkanı belli oldu. 11 Haziran’da düzenlenen 5’inci olağan genel kurulda 12 Haziran’da 623 üye yeni başkanı seçmek için sandığa gitmişti. Seçimde Önder Kıvrak, Emine Genç, Tevfik Atar, Ali Coşkun ve Fikret Türkoğlu başkan olmak için yarışmıştı. Seçim sonunda Genç ve Atar eşit oy alırken, yeni başkanı yönetim kendi içinden seçme kararı almıştı. Kongrede Tevfik Atar ve Emine Genç için 174’er oy çıkmıştı. Seçimde Önder Kıvrak 95, Ali Coşkun 45, Fikret Türkoğlu 23 oy almıştı. Atar ve Genç’in grubu 2’şer Kıvrak’ın grubu ise 1 oy almıştı. 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

banner111

ALSMO’da düzenlenen yönetim kurulu toplantısında görev taksimi yapıldı. Buna göre, ALSMO Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kıvrak olurken, Başkan Yardımcısı Tevfik Atar, Oda Sekreteri Ümit Demir, Oda Saymanı Tevfik Atar, Yönetim Kurulu Üyesi Emine Genç, Yönetim Kurulu Üyesi Tunahan Oral olarak belirlendi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83