Alanya'da Noel Pazarı heyecanı

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı 11-12 Aralık tarihleri arasında iki gün boyunca kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Alanya'da Noel Pazarı heyecanı

11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı için geri sayım sürerken hazırlıklar da tamamlanıyor. Alanya Belediyesi ve Yabancılar Meclisi tarafından 11 yıl önce organize edilmeye başlanan ve geliri engelli bireyler yararına kullanılan Uluslararası Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nın hazırlıklarında sona yaklaşıldı. Organizasyon 11 Aralık Cumartesi günü 12.00 ile 24.00 saatleri arasında, 12 Aralık Pazar günü ise 10.00 ile 22.00 saatleri arasında Alanya Belediye Hizmet Binası arkasındaki alanda gerçekleştirilecek.

İKİ GÜN OLARAK GERÇEKLEŞECEK

Etkinlik 2019 yılında olduğu gibi bu yılda iki gün olarak planlandı. 11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı yerleşiminde bu sene yeni bir düzenleme getirilerek pek çok stant olacak. Yabancıların geleneklerini yansıtacak hediyelik eşya, yeme içme ve tanıtım stantlarının kurulduğu etkinlik 2 gün boyunca sahne şovları ve konserler eşliğinde gerçekleşecek.

banner111

HOŞGÖRÜ PAZARI

Dünyanın dört bir noktasından pek çok insanı ve basın mensuplarını çeken 11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı ile Alanya’nın yurt dışı tanıtımına da büyük katkı sağlanıyor. Yeni Alanyalıların ve yerli halkın yoğun ilgi gösterdiği, hoşgörü kültürünün ve dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığı pazara, bu yıl yine yoğun talep oluştu. 11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı başvuruları Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde yüz yüze veya Alanya Belediyesi resmi web sitesine yüklenen başvuru formu doldurulup cevre@alanya.bel.tr adresine e-posta atılarak yapılabilir. Organizasyon için başvuru tarihi 1 Aralık 2021’te sona erecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83