Alanya'da sabah namazında buluştular

Alanya Müftülüğü ve Alanya İmam Hatipliler Derneği işbirliği ile her hafta Cuma günü farklı bir camide düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları ara vermeden devam ediyor.

Alanya'da sabah namazında buluştular

Bu kapsamda son olarak Fevziye (Sinanlar) Camii’nde Sabah Namazı Buluşması düzenlendi.

banner111

Programa Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, ALİMDER yönetimi, çok sayıda genç ve vatandaş katıldı.

Program kapsamında sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, cemaatle sabah namazı kılındı, salavat ve tesbihatlar getirildi, ardından ise her hafta okunan hatimlerin duası yapıldı. Ayrıca Müftü İLHAN tarafından kısa bir sohbet gerçekleştirildi.

Program katılımcılara çorba ikramıyla sona erdi.

***ALIŞ CAMİİ’NDE TEFSİR DERSİNDE BULUŞALIM***

Alanya Müftülüğüne bağlı İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu’nda hafızlık öğrenimi gören öğrenciler her hafta cumartesi günü farklı bir camide sabah namazında buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda 22 Ocak 2022 Cumartesi günü Alış Camii’nde sabah namazı buluşması düzenlenecek. Buluşmada sabah namazından önce Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından tefsir dersi yapılacak, cemaatle sabah namazı kılınacak, tesbihat yapılacak, ardından ise okunan hatm-i şeriflerin duası yapılacak.

Cenab-ı Allah’ın rızası doğrultusunda yaşama gayesi ve düşüncesiyle; 22 Ocak 2022 Cumartesi günü Alış Camii’nde hafızlık öğrenimi gören öğrencilerimizin de katılımıyla düzenlenecek olan programa bay-bayan, genç-yaşlı tüm halkımız davetlidir.

***HER CUMARTESİ İLMİHAL VE FIKIH SOHBETLERİ DÜZENLENİYOR***

Alanya Müftülüğü tarafından vatandaşların dini hayatlarını sağlıklı, doğru ve huzurlu bir şekilde yerine getirebilmelerine katkı sağlamak amacıyla her cumartesi günü ilmihal ve fıkıh sohbetleri düzenleniyor.

Kazım Bulut Camii’nde Vaiz Yakup KILIÇ tarafından yapılan sohbetler öğle namazından önce başlıyor ve öğle ezanıyla tamamlanıyor.

İlk olarak 15 Ocak 2022 Cumartesi günü itibariyle başlayan sohbetler 26 Mart 2022 Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Cenab-ı Allah’ın rızası doğrultusunda yaşama gayesi ve düşüncesiyle düzenlenecek olan İlmihal ve Fıkıh sohbetlerine bay-bayan, genç-yaşlı tüm halkımız davetlidir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83