Alanya EMITT’te yerini aldı

EMITT Fuarı'ndan acentelerle yaptıkları görüşmeler sonucunda öngörülerini aktaran ALTSO Başkanı Erdem, "Bizi geçen yıla nazaran daha iyi bir sezon bekliyor" dedi

Alanya EMITT’te yerini aldı

Türkiye’nin en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) bu yıl 26. Kez kapılarını açtı. Birçok acentenin ve turistik işletmenin katıldığı fuara Alanya’dan Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) , Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) katıldı. Fuar alanından bilgi aktaran ALTSO Başkanı Eray Erdem, geçen yıla göre bu yıl daha iyi bir sezon beklentisi içerisinde olduklarının altını çizdi. 
 

banner111


‘İYİ BİR SEZON BEKLİYORUZ’
Fuar alanından 2023 turizm sezonu hakkında ve fuar hakkında açıklamalarda bulunan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem,” Bugün EMITT fuarı 26’ncı kez kapılarını turizmcilere açtı. Toplamda 110 ülke ve 460 katılımcı firma ile birlikte turizmcilere hoş geldin dedi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Alanya Belediyemiz, ALTİD, ALTAV iş birliğinde bölgemizi tanıtmak için buradayız. Acentelerle yaptığımız görüşmelere istinaden depremden kaynaklı rezervasyonlarda ufak bir durağanlık vardı ama son bir haftadır toparlanmaya başladı. İnşallah geçen yıla nazaran daha iyi bir sezon bekliyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023, 18:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83