Alanya Garnizon Şehitliği ziyaret edildi

Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Alanya Garnizon Şehitliği ziyaret edildi.

Alanya Garnizon Şehitliği ziyaret edildi

Ziyaret programına Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başta olmak üzere, , İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Şehit aileleri, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları, Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

banner111

Program kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve bizlere bu toprakları emanet bırakan şehitlerimiz için ve birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz için yapmış olduğu duaya hep birlikte amin denildi.

Ziyaret hakkında bilgi veren Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan şu ifadelere yer verdi: “Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Alanya Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek bizlere bu toprakları emanet bırakan şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup dualar ettik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi daim eylesin. Yapmış olduğumuz dualarımızı kabul eylesin. Bu vesileyle bir kere daha dinimiz, mukaddesâtımız, vatanımız ve milletimiz için can veren bütün şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83