Alanya halkı Ela Bebek için bu kez Konaklı’daki kermeste buluştu

Alanya halkı Ela Bebek için bu kez Konaklı’daki kermeste buluştu

Alanya’da yaşayan Hayrullah Ünal ile Nuray Ünal çiftinin 8 aylık kızları Ela bebek için Mahmutlar Mahallesi’nin ardından dün de Konaklı Mahallesi’nde geniş kapsamlı bir yardım kermesi düzenlendi.

banner111

Kermese; Alanya Belediye Meclis Üyesi CHP’li Nazmi Zavlak ile İyi Parti’den Fikret Arık da katılarak maddi ve manevi destek verdi.

Alanya’da Ela bebeğin tedavi masraflarına katkı vermek için Konaklı Muhtarı Mustafa Arınç, Payallar Muhtarı Ali Öztürk, Hasan Özcan ve Konaklı Esnafı Yardımlaşma Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Hilmi Uyar tarafından kermes düzenlendi.

Yiyeceklerin satıldığı kermesin tüm gelirleri Ela için açılan hesaba yatırılacak. Ela Bebek için başlatılan yardım kampanyalarına destek verenlere teşekkür eden baba Hayrullah Ünal, “Kermesimiz Alanya Konaklı’da Çarşamba Pazarı’nda yapıldı. Tüm Konaklı halkına, esnafına teşekkür ediyorum. Ela’nın hastalığı şu anda ilerliyor. Tüm Alanya halkının duasını ve yardımını bekliyorum” dedi.

Ela Bebek’in annesi Nuray Ünal ise yaptığı açıklamada, “Kermese ilgi büyüktü. Destek veren herkesten Allah razı olsun. Şu an iyi gidiyor. Konaklı esnafına ve halkına teşekkür ederim. Ela için herkesin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Kermesi organize eden KEYDER Başkanı Hilmi Uyar, “Ahmet bebeği kurtardık. Neden Ela için de nefes olmayalım. Ela da artık Alanya’mızın kızı. Onu kurtarmamız gerekiyor. Ela’nın hastalığı çok ileri seviyede SMA 1, o yüzden zamanımız çok kısıtlı” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83