Alanya il oluyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağını açıkladı

Alanya il oluyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, İl olmaya yakın ilçelerin belli olduğunu ve listede sürpriz yerlerin de olduğunu ifade ederek, “AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin il sayısının 100'e çıkarılmasına dair birlikte aldıkları kararı açıkladı” dedi. Bu açıklama nüfus yoğunluğu ve fiziki koşullarıyla çok sayıda ili geriden bırakan Alanya'nın da il olma umutlarını yeşertti.

banner111


DEVLET BAHÇELİ AÇIKLAMIŞTI


MHP lideri Bahçeli, partisini 10 Mayıs 2022 tarihli grup toplantısında Türkiye'deki göçmen sorunundan söz ederken "Elbette Türkiye yol geçen hanı, göçmen kampı değildir. Demografik özellikleri, sosyal dokusu korunmalıdır. Bunlara titizlik gösteriliyorken yabancı düşmanlığını teşvik edenlerin tuzaklarına da uyanık olmak şarttır. Biz il sayısı 100 olan, nüfusu da 100 milyona ulaşmış bir Türkiye hedefliyoruz" demişti.

İL OLACAK İLÇELER HANGİLERİ

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, İl olmaya yakın ilçelerin belli olduğunu ve listede sürpriz yerlerin de olduğunu söylemesinin ardından il olması muhtemel ilçeler merak konusu oldu. İlçe isimleri sorulduğunda hükümet kanadı ser verip sır vermiyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83