Alanya Müftülüğü Gazipaşalı öğrencileri ağırladı

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Gazipaşalı öğrencileri Alanya'da ağırladı

Alanya Müftülüğü Gazipaşalı öğrencileri ağırladı

Gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla ilçe genelinde çeşitli etkinlikler düzenleyen Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bu kez Gazipaşalı öğrencilere ev sahipliği yaptı. Gazipaşa' dan "Kesişme / İyi ki Varsın Eren" filmini izlemek için gelen Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tosmur Mahallesi Camii’nde misafir etti.
 

YEMEK İKRAM EDİLDİ
Program kapsamında Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu tarafından öğrencilere dini, milli ve manevi konularda tavsiye ve nasihatlerde bulunulduğu kısa bir konuşma gerçekleştirildi.
Konuşmanın ardından ise misafirlere yemek ikramında bulunuldu.
 

banner111

200 KİŞİLİK GRUP GELDİ
Program hakkında bilgi veren Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yunus Koç, "Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinden oluşan yaklaşık iki yüz  kişilik bir grupla Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül’ün öyküsünü anlatan  "Kesişme / İyi ki Varsın Eren" filmini izlemek üzere Alanya’ya geldik. Bizleri Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü karşılayarak misafir ettiler. Misafirperveliklerinden dolayı Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83