Alanya Müftülüğü yardımları depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yaralarını sarmak amacıyla Alanya Müftülüğüne bağlı Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri yardım seferberliğine destekte bulunmaya devam ediyor.

Alanya Müftülüğü yardımları depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor

Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi tarafından başlatılan “Haydi Alanya Şimdi İyilik Vakti” temalı yardım kampanyası kapsamında vatandaşlarımızın destekleriyle toplanan “Pijama Takımı, Sweatshırt-Kazak, Pantolon, Eşofman Takımı, İç Çamaşırı(kadın/erkek) Mont, Çocuk Kıyafeti, Hijyenik Ped, Terlik, Ayakkabı, Çorap, Diş Macunu, Diş Fırçası, Sabun, Şampuan, Çocuk Maması, Oyuncak, Biberon-Emzik” vb. malzemeler ilçemize yerleştirilen depremzede kardeşlerimize ulaştırılmaya devam ediyor.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız daha önce kullanılmamış olan yardım malzemelerini Konaklı Bacoğlu Cami, Emine Özmüftüoğlu Cami ve Mahmutlar Adem Ünal Cami’ne ulaştırabilirler.

banner111

Ayrıca vatandaşlarımız Alanya İlçe Müftülüğüne ait TR68 0001 2001 2430 0004 0000 21 İBAN numaralı hesaba açıklama kısmına "Deprem İsim-Soyisim ve Cep Telefon Numarası" yazarak nakdi yardımda bulunabilmektedirler.

Bu vesileyle depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kere daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83