Alanya'nın o mahallesinde 4 gündür elektrik yok

Alanya'nın Bademağacı mahallesinde sürekli yaşanan elektrik sorunu mahalleliyi bezdirdi. Vatandaşlar acilen duruma çözüm istedi.

Alanya'nın o mahallesinde 4 gündür elektrik yok

Alanya’nın Bademağacı mahallesinde altyapıdan kaynaklanan ve günlerdir yaşanan elektrik voltaj sorunu karşısında vatandaşlar çaresiz kaldı. Elektrik faturalarını ödemelerine rağmen elektriklerini kullanamayan mahalle halkı Akdeniz EDAŞ yetkilerinin ilgilenmediğini, evlerinde ki lambaların yanmadığını bu soğuk kış günlerinde klima bile çalıştıramadıklarını ifade ederek “Bizde insan gibi yaşayalım” sözleriyle Akdeniz EDAŞ sorumlularına isyan etti.

banner111

“4 GÜNDÜR ELEKTRİĞİMİZ YOK, TEDAŞ İLGİLENMİYOR”

Bademağacı mahallesinde yaşayan bir vatandaş ise şu sözlere yer verdi: “ 4 gündür Akdeniz EDAŞ'ın altyapı  sorunundan kaynaklı  evimizdeki elektrikler yok. Voltajlar çok düşük sanki mum yanıyormuş gibi. Lambalar bir yanıyor bir yanmıyor.  Televizyonumuz klimamız çalışmıyor. Bilmiyorum daha ne yapmamız lazım?. 186 ihbar hattını arayıp yetkililere konuyu iletiyoruz ancak gelip te  ilgilenmiyorlar bile . Ben eğer fatura ödüyorsam elektriğimi de istiyorum. Yeter artık bu yetkililere sesleniyorum. Alanya Bademağacı'nda ki elektrik sorununa bir çözüm bulun.''

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022, 16:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83