Alanya'nın tanınmış ismi ve eşi İstanbul’daki bombalı saldırıdan kıl payı kurtuldu

Dün İstanbul-Beyoğlu’nda yaşanan 6 kişinin yaşamını yitirip 81 kişinin yaralandığı bombalı saldırıda CHP Alanya’nın tanınan gençlerinden Gürkan Yılmaz ile eşi Arife Yılmaz’ın ölümden döndükleri ortaya çıktı.

Alanya'nın tanınmış ismi ve eşi İstanbul’daki bombalı saldırıdan kıl payı kurtuldu

CHP Alanya’nın tanınan genç isimlerinden Gürkan Yılmaz ve eşi Arife Yılmaz’ın önceki gün İstanbul’da yaşanan kanlı saldırıdan kıl payı kurtulduğu ortaya çıktı. Yaşanan kanlı saldırının ardından terörist saldırıyı kınayan Gürkan Yılmaz,  şu ifadeleri kullandı:
“Dün eşimle birlikte gezip, alışveriş yapmak için gittiğimiz İstiklal Caddesi’nden ayrıldıktan 25 dakika sonra patlama meydana geldi. 
Patlamanın meydana geldiği noktadan 2 defa geçtik. İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı. Haddinden fazla merhamet vatana ihanettir. Ülkemde mülteci istemiyorum. Çocuklarımızın yarınları karartmayın. Patlamada hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörün her türlüsünü kınıyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. İnternetimizi değil, sınırlarımızı kapatacaksınız.”

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83