Alanya Sofrası etkinliğine tepki yağdı

Alanya Sofrası etkinliğine tepki yağdı

Bu yıl 25. kez kurulan Alanya Sofrası’na eski başkanlardan ve toplumun pek çok kesiminden tepki yağdı. Alanya’nın en eski geleneksel etkinliklerinin başında gelen ve bu yıl Yayla Yolu üzerinde faaliyet gösteren Keyfi Ala Restoran’da 25. kez kurulan Alanya Sofrası’na katılım üst düzeydeydi.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başta olmak üzere protokol mensupları, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yüzlerce vatandaşın hazır bulunduğu gecede, bazı eksiklikler katılımcılardan ve Alanyalılardan tepki gördü.

Uzun yıllar ALKOD başkanlığı yapan ve yönetimlerinde hazır bulunan Kerim Taş, kendisine davet göndermeyen mevcut ALKOD Başkanı Ömer Göker ve ekibine tepki gösterdi.

Kerim Taş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Ende şenliğin tadı tuzu kalmamış. Ben, benim 4 sene başkanlığını yaptığım derneğin düzenlediği geceyi sosyal medyadan öğreniyorum. Bu şekilde yöneticilik olmaz. Bizim zamanımızda eksiksiz tüm eski ALKOD başkanları orada olurdu. Davetiyesini bizzat başkanlar götürürdü. Sofra öncesi fikir alınırdı. Bizim kendi elimizle koltuğu teslim ettiklerimiz bizleri tanımaz olmuşlar. Bilmezler ki geçmişini unutanın geleceği olmaz.”

Kerim Taş’ın sosyal medyadaki açıklamasına şu tepkiler geldi:

Sami Türkan: Aynen doğru başkan.

Rüstem Baykara: Aynen doğru başkanım, sizin gibi kimse koltuk sevdası değil. Hizmet veren bir başkandınız, bunların yaptığı boş bir hizmet anlayışı. Başkanım sizin değerinizi yaptığınız hizmetlerin değerini anlamamışlar başkanım.

Erhan Çetin: Yaşaaa başkanım.

banner111

Mehmet Kutu: Ben de şimdi gördüm reis, habarımız olsa biz de giderdik.

Kaplanhanıkayacan Hırdavat: Kerim başkan iyi akşamlar bu konuda sana katılıyorum.

Ahmet Malan: Yaşaa başkann haklısın.

Ercan Arıkan: Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı muhteşem bir organizasyon oldu. Bu tür organizasyonlarda herkesi mutlu etmek çok zor. Biz herkesi sevgiyle, muhabbetle, birlik beraberliğe çağırdık. İnşallah daha güzellerini siz değerli Alanya sevdalıları ile birlikte yapacağız.

Fatih Aslan: Alanya’ya hizmet edenler ve Alanya’nın bütün sorunlarında şalvar giyip piyasaya memleket sevdası için çıkan yiğitler davet edilmiyor. Aynı kişiler, aynı yüzler, sadece reklamcılar. İyi eğlenceler dilerim.

Oktay Koymat: Öncelikle bu geleneği en başından bugüne kadar sürdüren yönetici büyüklerimize ve şu ana kadar devam ettiren tüm yönetici arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Burada naçizane fikrim, saygın ve önemi büyük olan bu dernekte görev almış tüm yönetici arkadaşları daha önceden derneğe davet edip hem fikir alışverişinde bulunmak hem de katılımlarını sağlamak, onların da emeklerine teşekkür etmek daha hoş ve şık olurdu diye düşünüyorum.

Şükrü Taş: Alayı bisell gacara, kendileri çalıp söylüyor.

Öte yandan Alanya’nın yakından tanıdığı Oğuz Korum hoca ise gecenin ruhundan uzaklaştığı eleştirisinde bulundu ve bunu köşe yazısında kaleme alacağını söyledi. Gecede ses düzeninin kötü olması da sahnede yapılan tüm etkinliklerin uğultu şeklinde salonda yankılanmasına ve ortaya çirkin bir ses düzeninin çıkmasına neden oldu. Daha önceki Alanya Sofrası etkinliklerini adeta mumla aratan gece, ALKOD yönetimi dışında hiç kimseyi memnun etmemesi ile bu yıl ön plana çıktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83