Alanya Yeni Hal Kompleksi’ne  taşınma konusu masaya yatırıldı

Alanya Yeni Hal Kompleksi’ne  taşınma konusu masaya yatırıldı

Alanya’da 4 halin birleştirilmesi düşüncesiyle Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında temeli atılan Alanya Yeni Hal Kompleksi inşaatı büyük oranda tamamlandı. 
Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir ve  büyükşehir bürokratları, hal komisyoncuları dernek başkanları bir araya gelerek, yeni hale 
taşınma konusunu görüştü.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Gözde Arat, Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Temuçin ile Alanya-Konaklı-Payallar-Demirtaş Hal Dernek Başkanları katıldı. 

banner111

TALEPLER DİLE GETİRİLDİ

Toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı  Muhittin Böcek’in sorunların çözülmesi ve halcilerin birlikte karar alarak yeni hal kompleksine taşınması yönündeki isteğini dile getirdi. Daha sonra sırayla söz alan hal komisyoncuları dernek başkanları, yeni halle ilgili taleplerini ifade etti. Konaklı ve Payallar Hal Dernek Başkanları taşınmaya olur verirken, Alanya ve Demirtaş Halleri Dernek Başkanları ise diğer üyelerle görüşmek için süre istedi. Halciler kendi aralarında görüşerek bir hafta içinde kararlarını Büyükşehir Belediyesine iletecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83