Alanya’da 7 mahallede yeni mezarlık alanı açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Hacımehmetli, Sugözü ve Tepe Mahalleleri için tahsis edilen alanda mezarlık için alt yapı çalışması yapıyor.

Alanya’da 7 mahallede yeni mezarlık alanı açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, defin yeri sorunu yaşamaya başlayan Alanya merkez Cikcilli ile kırsaldaki Demirtaş, Keşefli, Çıplaklı, Hacımehmetli, Sugözü ve Tepe Mahalleleri için tahsis edilen toplam 32 dönümlük alanda mezarlık yeri açma çalışmalarını sürdürüyor. 
Alanya Cikcilli Merkez Mezarlığı’nda 2 dönüm, Çıplaklı Mahallesi’nde 8 dönümlük alanda, Orman Bakanlığı’ndan tahsis edilen Demirtaş Mahallesi’nde 10 dönüm, Hacımehmetli Mahallesi’nde 5 dönümlük alanda mezarlık açım çalışmalarını tamamladı. Keşefli Mahallesi’ndeki 7 dönümlük alanda ise önümüzdeki günlerde açım çalışmalarına başlanacak. 

banner111

2023 YILINA HAZIR OLACAK

Tahsis edilen 32 dönümlük alanın 25 dönümünde çalışmalar tamamlandı. 7 dönümlük alanda ise çalışmalar kısa sürede başlayacak. Bu yıl içinde yerler hazır hale getirilecek. Yeni mezarlık alanlarında çevre düzenlemesi, parselasyon, abdest alma yerleri ve namazgah yapımı çalışmalarına hemen başlanacak. Çalışmalar 2023 yılı içinde tamamlanarak yeni mezarlıklar defin için hazır hale getirilmiş olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83