Alanya’da cami cemaati gençler ödüllendirildi

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Konaklı Mahallesi Ali Şahin Camii’nin cemaati olan ve camide düzenlenen etkinlik ve faaliyetlere katılan farklı yaş grubundaki öğrenciler Alanya Gençlik Merkezi ziyaretiyle ödüllendirildi.

Alanya’da cami cemaati gençler ödüllendirildi

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Konaklı Mahallesi Ali Şahin Camii İmam Hatibi Mücahit Ece’nin organize ettiği ziyaret kapsamında öğrenciler ilk olarak Hayırsever İbrahim Başkaptan tarafından ilçeye kazandırılan ve hafızlık eğitimi verilen İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere Kur’an Kursu’nun tanıtımı yapıldı ve öğrencilere kahvaltı ikramı yapıldı. Ayrıca öğrencilere Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Ardından ise Alanya Gençlik Merkezi ziyaret eden öğrenciler burada voleybol, basketbol, satranç, langırt, masa tenisi vb. çeşitli oyunlar oynayarak hafta sonunun tadını çıkardı. Ziyaretler öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.

banner111

“MİLLİ MANEVİ DEĞERLERİ KAZANDIRIYORUZ”
Ziyaretle ilgili bilgiler veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezi’nde Manevi Danışman ve Rehber olarak görev yapan Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Konaklı Mahallesi Ali Şahin Camii’nin cemaati olan farklı yaş grubundaki öğrencileri İbrahim Başkaptan Kur’an Kursumuzda ve Alanya Gençlik Merkezi’nde misafir ettik. Güzel bir hafta sonu geçirmeleri için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu vesileyle etkinliğimize maddi manevi destekte bulunan gençlik koordinatörlüğü gönüllülerimiz Mücahit Ece, İsa Arıkan, Şükrü Kütürüp, Yunus Kapkın ve Kur'an Kursu Yöneticisi Aykut Gök’e teşekkür ediyorum.” 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83