Alanya’da En Güzel Balkon ve Bahçelere ödül

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması” başvuruları 19 Şubat’ta başlıyor. 20 Nisan’a kadar devam edecek başvurular, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bizzat yapılacak. Yarışmayı kazanan vatandaşlar ise Alanya Belediyesi tarafından ödüllendirilecek.

Alanya’da En Güzel Balkon ve Bahçelere ödül
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması” başvuruları 19 Şubatta başlıyor. Daha önce “En Güzel Balkon”, “ En Güzel Bahçe” kategorilerinde yapılan yarışmaya bu yıl “En Güzel İşyeri Bahçesi” kategorisi de eklendi. Buna göre yarışmaya konutların Balkon ve Bahçelerinin yanısıra, İşyeri Bahçesi kategorisinde restoran ve kafeler de katılım sağlayabilecekler.
Yarışmayla ilgili bilgi veren Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, “Vatandaşların çevreye ve yeşile duyarlılığını arttırarak daha yaşanılabilir çevreler, görsel kalitesi artmış kullanışlı mekanlar yaratmayı özendirmek için düzenlediğimiz En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe ve En Güzel İşyeri Bahçesi yarışmasına başvurular 19 Şubat’ta başlıyor. 20 Nisan’a kadar devam edecek başvurular, Oba Mahallesi’ndeki Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bizzat yapılacaktır” dedi.

Başvurular 2 Mayıs’ta değerlendirmeye alınacak

Ön elemeyi geçip yarışmaya katılmayı hak eden mekanlarla ilgili değerlendirme ise jüri üyeleri tarafından 2-4 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Bu değerlendirmeye göre En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe ve En Güzel İşyeri Bahçesi kategorisinde dereceye giren vatandaşlar belirlenecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 12:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83