Alanya’da eşi ölü yatarken İnstagram kullanmış

Alanya’da eşi Gamze Y’yi balkondan atarak öldürdüğü iddia edilen Alper Y. ikinci kez hakim karşısına çıktı. Gamze Y’nin yaşamını yitirmesinin ardından Alper Y’nin ceset yerde yatarken Instagram’da vakit geçirdiği ortaya çıktı.

Alanya’da eşi ölü yatarken İnstagram kullanmış

24 Kasım 2021 tarihinde Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde oturdukları binanın 6’ncı katından düştüğü iddiaya edilen Gamze Y’nin hayatını kaybettiği olaya ilişkin tutuklu olarak yargılanan eşi Alper Y.’nin yargılanması devam edildi. Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirilen duruşmaya, müşteki anne Neşe Kıraç, taraf avukatları katıldılar. Tutuklu sanık Alper Y. (29) Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşmada konuşan Gamze Y’nin annesi Neşe Kıraç, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

banner111

“BEN EŞİMİ ÖLDÜRMEDİM”

Sanık Alper Y. ise savunmasında suç işlemediğini, eşinin ölümüne sebep olmadığını beyan ederek, “Ben eşimi öldürmedim. Katil değilim, eşimi seviyordum” diyerek tahliyesi ve beraatini talep etti.

“CESET YERDE YATARKEN İNSTAGRAMA GİRMİŞ”

Gamze Y’nin avukatı ise, kamera kayıtlarında maktulün düşme görüntülerin intihar olaylarındaki Gamze Y’nin bir gün önce Alper Y’nin ailesiyle mesajlaştığını ifade eden müşteki avukatı, “Yılbaşı için otel rezervasyonu yaptıran kişi neden intihar etsin? Biz sanığın tutukluk halinin devamını istiyoruz” dedi.

BİR KEŞİF DAHA YAPILACAK

Alper Y’nin avukatı da müvekkilinin suçsuz olduğunu ileri sürerek delilsizlik nedeniyle 15 aydır tutuklu bulunan müvekkilinin tahliyesini ve dosyanın karara bağlanmasını talep etti. Mahkeme heyeti, olay yerinde bir keşif daha yapılmasına ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 3 Mayıs’a erteledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83