Alanyalı ismin kızı öğretim görevlisi oldu

Alanya’nın sevilen simalarından Murat Çetinkaya’nın kızı Ayşe Çetinkaya, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak işe başladı

Alanyalı ismin kızı öğretim görevlisi oldu

Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 4 yıllık çocuk gelişim bölümünden iyi derecede mezun olan Ayşe Çetinkaya, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak işe başladı. Alanya’da oldukça sevilen, esnaflık yapan baba Murat Çetinkaya şunları ifade etti: “Ayşe başarılı bir öğrenci idi, Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi 4 yıllık çocuk gelişim bölümünden iyi derece de mezun olarak bitirerek bizleri çok gururlandırdı. Şu an emeklerinin karşılığı olarak İstanbul Aydın Üniversitesin de Öğretim görevlisi olarak göreve başladı. Kızımla ne kadar gurur duysam azdır. Allah yolunu açık etsin”

banner111

EĞİTİM BİLGİLERİ

Yüksek Lisans: Karabük Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Çocuk Gelişimi Ana Bilim Dalı 2019-2021Tez Konusu: Ego Sağlamlığı ve Mizaç Özelliklerinin Okul Öncesi Çocukların Ruhsal Uyumlarına Etkisi Lisans: Karabük Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2015-2019 Karabük Üniversitesi Üçüncülüğü, Sağlık Yüksekokulu İkinciliği Lisans Derecesi:3,83/96,03 Karabük Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2016-2019 (Çift Ana dal)

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2021, 12:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83