Alanyalı kadınlar 'Mutlu Pasta Atölyesi'nde buluştu

Gastronomi sektöründe önemli bir işbirliği yaparak bir araya gelen Alanya Belediyesi ve Lineadecor firması yeni bir proje ile gündemde yerini aldı.

Alanyalı kadınlar 'Mutlu Pasta Atölyesi'nde buluştu

Alanya Belediyesi Mutfak Mirası Alanya çalışmaları devam ederken yeni bir proje ile gastronomi sektöründe de fark yaratmaya devam ediyor. Alanya da Lineadecor firmasının mutfağında renkli bir etkinlik için bir araya gelen kursiyerler ile Mutlu Pasta Atölyesi nin ikinci workshopu tamamlandı.Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Lineadecor Alanya Şubesi işbirliği ile düzenlenen ikinci workshop da birbirinden lezzetli pastalar kursiyerlere öğretildi.

MUTFAKTA MUTLULUK PİŞİRDİLER

Şef Nur Macit tarafından gün boyu devam eden etkinlikte; kinoalı krep börek,pavlova,redvelvet, ayçiçeği karnabahar salatası kursiyerlerin katılımı ile yapılışı ve hikâyeleri paylaşıldı.          Kursun tamamlanmasının arkasından katılımcılara etkinlik katılım belgelerini; Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş veLineadecor Alanya Mağaza Müdürü Gülşah Ünal tarafından verildi.        

banner111

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 15:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83