Alanya’nın dizisi ‘Yüzleşme’ bugün Kanal D’de

Çekimleri Alanya'da gerçekleşen 'Yüzleşme' dizisi bugün izleyicisinin karşına çıkıyor

Alanya’nın dizisi ‘Yüzleşme’ bugün Kanal D’de

Çekimleri Alanya'da gerçekleştirilen 'Yüzleşme' dizisi bugün akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.  Senaryosunu Altuğ Küçük’ün kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel oturuyor.

KADROSUNDA USTA OYUNCULAR VAR

Kadrosunda usta oyuncuları barındıran Yüzleşme'de Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zeynep Eronat ve Mesut Akusta’nın paylaştığı Şerif Sezer, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Derda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Müfit Kayacan ve Yeşim Gül isimleri yer alıyor.

ALANYA TANITIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 Dizinin Alanya'nın tanıtımı için büyük önem arz ettiğini söyleyen Alanya Belediyesi Meclis Üyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV)  Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin yaptığı açıklamada, "Bizler için çok önemli. Uzun süredir hazırlıkları yapılan ve geçtiğimiz aylarda da çekimlerine başlanan 'Yüzleşme' dizimiz çok güçlü oyuncu kadrosu  ile yapım ekibiyle ilk bölümü 5 Mart Salı günü Kanal D ekranlarına taşınıyor. Tüm Türkiye'nin ilgiyle izleyeciğini düşünüyorum. Alanya'mız ve bölgemizin tanıtımı açısından son derece önemli yapıma tüm Alanyalılarında ekran başında destek vermesini rica ediyorum. Umarız herkes keyifle izler. Alanya'nın ve bölgenin güzellikleri bu eşsiz hikaye ile birlikte süslenir, emeklerimize değer inşallah" şeklinde konuştu.

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83