Alanya'nın taleplerini Böcek'e ilettiler

Antalya’da çeşitli kurumları ziyaret eden ALTSO Başkanı Eray Erdem ve yönetiminin son durağı Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek oldu. Böcek ile bir araya gelen Erdem, Alanya’nın taleplerini iletti.

Alanya'nın taleplerini Böcek'e ilettiler

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Antalya’da çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu. Önce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay’ı ziyaret eden Erdem’e ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Erdem ve beraberindekiler ardından sırasıyla Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Antalya 9. Ceza Dairesi Başkanı Fikret Karaçorlu’yu ziyaret ettiler. 
 

BÖCEK’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

banner111

Erdem ve yönetimi son olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Böcek ile bir araya gelen ALTSO Başkanı Erdem, Alanya’nın taleplerini iletti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Erdem, “Meclis başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’i ziyaret ederek hem Alanya’mızın taleplerini ilettik hem de yaşanan sel felaketi dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Gece yarısından itibaren Kumluca ve Finike ilçelerimizde yaşanan sel felaketi dolayısıyla bölgede incelemelerde bulunan ve tüm yorgunluğuna ve üzüntüsüne rağmen çok değerli vaktini bizlere de ayıran kıymetli başkanımıza teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2022, 10:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83