Alanyaspor'dan Erdem'e ziyaret

Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ALTSO Başkan Adayı ve Corendon Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Eray Erdem'in seçim ofisini ziyaret etti. 

Alanyaspor'dan Erdem'e ziyaret


Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Genel Sekreter Mevlüt  Görücü, Futbol Şube Sorumlusu Ali Baki Boz Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Güler, Veysi Aladağ, Tolga Kavuklu, Fatih Kurşun, Metin Kırbıyık, ve Nihat Tufan ile birlikte ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem'in seçim ofisini ziyaret etti. 18 yıldır Corendon Alanyaspor'da yönetim kurulu üyeliğini sürdüren Eray Erdem, kulübün başarısı için birlikte mesai yaptığı Corendon Alanyaspor yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'da ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem'e  başarılar diledi. Ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

"BİR SEVDAMIZ DA ALANYASPOR" 

Corendon Alanyaspor'un alt liglerde mücadele ettiği dönemden bu yana 18 yıldır yönetim kurulunda aktif görev alan ALTSO Başkan Adayı Erdem, " Alanyaspor artık benim yaşamımın bir parçası gibi oldu. 18 yıldır başkanlarımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte kulübün başarısı için elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik. O kadar uzun yıllar oldu ki Alanyaspor artık hayatımda bir parça haline geldi." Dedi.

"ALANYASPOR TANITIM DEMEK, TANITIM DA TİCARET DEMEK"

banner111

Erdem, açıklamalarının devamında Alanyaspor'un Alanya için önemine işaret ederek, "Corendon Alanyaspor, Alanya'nın tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor. Tanıtım demek, ticaret demek. Özellikle turizm destinasyonlarında tanıtım ticaretin en önemli parçalarından. Alanya ticaretine yön vermeye aday olduk. Projelerimizden biri de topyekün tanıtım. Bu doğrultuda Alanyaspor ile de senkronize bir şekilde çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz." Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2022, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83