‘Alanya’yı riske atamayız’

Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı Yücel’e destek vereceklerini açıklayan Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri canlı yayındaki konuşmasında ‘Yanındaki çürük elmaları temizlediği için Adem Murat Yücel’i destekleyeceğiz. Alanya’yı riske atamayız.’ dedi.

‘Alanya’yı riske atamayız’

Alanya Posta TV’nin manşet attır-an programı Gazeteci Gaye Coşkun’un sunduğu Haberin Manşeti programının bu haftaki konuğu Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahir Oktay ve Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri oldu. Konuklar partinin yerel seçim öncesi yapacağı çalışmaları ve Adem Murat Yücel’i destekleme kararı hakkındaki sorulara yanıt verdiler.
SİVİL TOPLUM KURULUŞUNDAN SİYASİ PARTİYE
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahir Oktay, 2 Ocak 2020 tarihinde siyasi parti olarak kaydı yapılan partinin 72 ilde 140 ilçede örgütlendiğini kaydetti. Oktay neden Anadolu Birliği Partisi’nde siyaset yaptığını ise ”Yerel siyaset çok farklı bir kulvar. Çok emek ister. Biz 28 yıllık turizmcilerin getirdiği tecrübeyle gördüğümüz sorunları çözmek için bu görevi kabul ettik. Yeni bir parti olması bizi görev için daha çok kamçılıyor” sözleri ile anlattı. Mahir Oktay ”Biz Atatürksüz bayraksız bir siyaset yapamayız. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilmemiz lazım. Siyaset öyle de olabilir böyle de olabilire döndü. Biz öyle değiliz. Biz eksiklikleri tamamlayacak partiyiz. Biz bozulan demografik yapıyı zorla değil gönül alarak düzeltmenin peşindeyiz” şeklinde konuştu.
TÜRKİYE İTTİFAKI NEDİR?
Son zamanlarda gündemden düşmeyen Türkiye İttifakı ile ilgili soruyu yanıtlayan Mahir Oktay,” Bizim Türkiye ittifakı içerisinde şu anda 25 parti yer alıyor. Kurucusu da genel başkanımızdır. Patenti de bizdedir. Şu anda diğer büyük partilerin liderleri de mitinglerin de buna değiniyorlar bu da doğru yolda olduğumuzu gösterir” dedi.
‘İŞ YERİ DİSİPLİNYELE ÇALIŞIYORUZ’
Partinin Alanya yapılanması ve üye sayısı hakkında açıklamalarda bulunan Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Şükrü Güneri, ‘Biz siyaseti bir iş yeri gibi düşünüyoruz. Bizim yönetim kurulumuz sabah 9’da binada olur. İş yeri disipliniyle çalışırız. Sabah herkesin görevlendirmesini yaparız. Kadın kollarımızın her salı pişi çalışması yapıyor. Altyapıyı yaparken sağlam kurduk” ifadelerini kullandı.
‘ÜLKENİN UMUDU’
Anadolu Birliği Partisi’nin hedeflerinden söz eden Güneri ‘Bizde yerinde yönetim yerelde yönetim anlayışı vardır. Alanya’da biz ne sağ partiyiz, ne sol partiyiz. Biz Atatürk’ü seven bayrağı seven herkese açığız. Anadolu Birliği Partisi Türkiye’nin umudu. Geleceği çok iyi bir parti. Ben Alanya’yı partiden daha çok seviyorum. Alanya’yı hiçbir şeye değişmem. Alanya da aday çıkardığım zaman kazanmak isterim. Oturduk ve Alanya’nın bir beş yıl daha Adem başkana ihtiyacı var. Adem başkan için gece gündüz çalışacağız. 300’ün üzerinde belediye başkan adayımız var. Gümüşhane de MHP bizim adayımızı destekliyor” dedi.
‘YANLIŞA DUR DİYECEĞİZ’
Adem Murat Yücel’i destekleme süreçleri hakkında açıklama yapan Başkan Güneri belediyeyi başkanının değil halkın yönettiğini dile getirdi. Alanya’yı halk yönetecek. Halk güçlüyse belediye güçlü olur. Adem başkandan isteğimiz olmadı. Ancak şehrin sorunlarını da ilettik. Adem başkan yanlış bir şey yaptığı zaman ona dur deriz. Ancak Alanya’nın Adem Murat Yücel’e ihtiyacı var. Sürecin başlangıcında önce Alanya’da yönetim kurulunu topladık. Daha sonra Ankara da yönetim Kurulu’nun topladık ve bu kararı aldık. Adem başkanı davet onlar bizi davet ve kararı verdik. Seçim döneminde profesyonel çalışacağız. Beraber olmamız gereken yerlerde beraber olacağız. Ayrı olmamız gereken yerlerde ayrı olacağız” şeklinde konuştu.
‘ALANYA’DAN DESTEK BEKLİYORUZ’
Başkan Güneri sözlerini sonlandırırken Alanyalılardan destek istedi. Güneri,” Allah’ın izniyle bu göreve talip olduk inşallah vatana millete hayırlı olur. Bütün Alanya’dan destek bekliyoruz. Seçim ofisimiz Hasan baba restoranın karşısında herkesi bekleriz” dedi. 

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83