ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’ten Ürkmezer ve Yücel’e ziyaret

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç, Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel’i beraberindeki ekonomistlerle ziyaret ederek Alanya’ya dair gerçekleştireceği projeleri anlattı.

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’ten Ürkmezer ve Yücel’e ziyaret

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç, önce Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’i ziyaret etti. Ziyarette Gömeç’e Alanya’da düzenlenecek ‘Ekonomi Zirvesi’ne katılmak için ilçeye gelen ekonomistler İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, BTS Genel Müdürü Nadi Tanca, Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, MY Eğitim Danışmanlık Kurucu Ortağı Mert Yılmaz da eşlik ettiler. Alanya ve ekonomiye dair sohbet edilen ziyaret ile ilgili konuşan Gömeç, “Kaymakam Ürkmezer ile Alanya ekonomisini üst seviyelere çıkaracak projelerimiz ve düşüncelerimizden bahsettiğimiz verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Alanya’mızın marka değerini yükseltecek çalışmalar için istişarelerimiz devam edecek. Bizlere yoğun çalışma temposunda kıymetli vakitlerini ayırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Ürkmezer de ziyaretleri için ekonomistler ile Gömeç ve ekibine teşekkür ederek yaklaşan ALTSO seçimlerinde başarılar diledi. 

banner111

BAŞKAN YÜCEL’E MARKA KENT ÇALIŞMASINI ANLATTI

Gömeç ve beraberindekiler ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Başkan Yücel ile oda seçimi, Alanya ve ekonomi konularında sohbet eden Gömeç, ziyarete ilişkin şu ifadeleri kullandı:
“Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’i ünlü ekonomistler ve ekibimizle birlikte makamında ziyaret ettik. Kendilerine seçim sürecinden ve projelerimizden bahsettik. Alanya ticaretinin ticaret dünyasındaki konumunu ortak akıl ve global bakış açısı ile daha da yukarılara taşıyacak ve Alanya'mızın marka kent olma yolundaki çalışmalarımızı kendileriyle paylaştık. Yoğun çalışma temposunda bizlere vakit ayırarak heyecanımıza ortak olan ve bizlere aktarmış olduğu değerli fikirleri için kendilerine şahsım ve ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2022, 11:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83