ALTSO seçim tarihi belli oldu

Geçtiğimiz hafta TOBB tarafından yapılan açıklamada tüm ülkede Ticaret Odaları, Sanayi Odakları,  Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Borsaları, Deniz Ticaret Odaları seçimlerinin  Ekim – Kasım ayları içinde yapılacağının açıklanmasının ardından Başkan Şahin bugün başkanı adayları ile ALTSO’da bir araya geldi. Belirlenen takvim içerisinde kesin tarih konusunda başkan adaylarının 05 Kasım 2022 tarihinde uzlaştığı açıklandı. 

ALTSO seçim tarihi belli oldu

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan şahin, “Bugün davetimiz üzerine Odamıza gelen başkan adaylarımız Bilal Gömeç, Eray Erdem, Tunahan Toksöz ve Haydar Yıldız arkadaşlarımızı haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızda ağırladık.  Odamız tarihinde bir ilke imza atarak seçim tarihini belirlemeyi kendilerine bıraktığımız başkan adayı arkadaşlarımızın bu kararı ile ilgili en kısa sürede ilçe seçim kuruluna gerekli başvuruları yapacağız. Oradan çıkacak nihai sonucu da kamuoyuna açıklayacağız” dedi.  

ŞAHİN’DEN ADAYLARA ÖNERİ

banner111

Toplantıda Başkan Şahin de başkan adaylarına bazı tavsiyelerde bulundu. Şahin “ Oldukça seviyeli bir yarış içindeki arkadaşlarımızdan biz de bazı taleplerde bulunduk. Seçimin bu son döneminde görüntü ve gürültü kirliliğine sebebiyet olunmaması ve vatandaşlarımızın huzurunun korunmasını talep ettik. 
Kıymetli aday arkadaşlarımızın da bizlerle aynı görüşleri ve hassasiyeti paylaştıklarını memnuniyetle gördük. 11 Yıldır büyük bir onurla yürüttüğümüz görevimizin son döneminde tarafsızlık içinde kalmaya devam ederek, sürecin sorunsuz biçimde tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Bu vesile ile bugün alınan kararın hizmetin en güzeline layık Alanya’mız için hayırlara vesile olmasını temenni eder, başkan adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Herşey Alanya’mız için”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83